03.01.06
19:35
Как е комбинацията на winstrol+метан,като до сега съм правил само 1 цикъл и то с тайландски биоанабол!Силна,неподходяша..... :?:
Вие ще кажете!
Ако ще правиш истинска схема с винстрол и метан, мисля, че ще ти трябват доста парички мой човек! За да съм точен около 350лв без суплементите и протекторите!
Мисля, че ако имаш възможността да направиш такъв цикъл, ще останеш адски доволен!
В момента мисля за нещо от рода : 50 дни, през ден по една ампула винстрол, пирамида за метана с 30мг връх, задържащ се поне две седмици!
Ако искаш конкретни предложения, казвай!
50 дни, през ден по една ампула винстрол
Ехх....какво съвпадение днеска с един авер говорихме за един дет ей така праил през ден уиндстрол и бионабол.
Ае влязал той в токсикологията ама го спасили хората.
04.01.06
01:13
а я кажете малко повечко за метана.... или поне ми дайде едно урл, че нещо не мога да се ориентирам. Какви са ефектите, ароматизира ли, орален или инжекционен , остава ли нещо после, мн ли е токсичен , цоца ли с вода , качествен ли е мускула дето го дава, орелефяваща ли му е целта(като винстрола). До колкото знам винстрола е добре да се комбинира с задържащи вода анаболи като бианабол и анадрол. Метана като тях ли е ? Светнете непросветния малко :)
ПС : В тия 350лв ще може ли да отделиш винстрола и да кажеш само метана ?
[quote author=“SteeL”]Ехх....какво съвпадение днеска с един авер говорихме за един дет ей така праил през ден уиндстрол и бионабол.
Ае влязал той в токсикологията ама го спасили хората.
Еми да, и аз имам приятели, които от по 100 водка в дискотечките са минавали директно към токсикологията! Който не може да си намери свястна химия, въобще да не ползва! А иначе цикъла, за който говоря не е толкова токсичен! Показателите на черния дроб се връщат към нормалните за не повече от месец, месец и половина! Разбира се трябва да знаеш как да се пазиш по време и след цикъл!
[quote author=“soxy”]а я кажете малко повечко за метана.... или поне ми дайде едно урл, че нещо не мога да се ориентирам. Какви са ефектите, ароматизира ли, орален или инжекционен , остава ли нещо после, мн ли е токсичен , цоца ли с вода , качествен ли е мускула дето го дава, орелефяваща ли му е целта(като винстрола). До колкото знам винстрола е добре да се комбинира с задържащи вода анаболи като бианабол и анадрол. Метана като тях ли е ? Светнете непросветния малко :)
ПС : В тия 350лв ще може ли да отделиш винстрола и да кажеш само метана ?
Хихи метана е кам 40 лв за 200 хапа по 5 мг!Мисля че така беше!Ае ако не искаш да зобиш много а си начинаещ,една кутиика метан щи стигне а тя въври кам 40 лв!
Трая си земеш още карсил (задалжително за черния дроб) и тамоксифен!Но ако стигаш до дози от сорта на 20-25 мг едва ще може да минеш и без тамоксифен!Все пак не е зле да шииваш и от него!
А за инфо потарси в Гоогле.сом там си пише!
Колкот за Винстрола тои не е ли един пат в седмицата като Деката,тва през ден е адски много, и задника ти ще стане кат Швеицарско сирене!
[quote author=“DarkWolf”]Колкот за Винстрола тои не е ли един пат в седмицата като Деката,тва през ден е адски много, и задника ти ще стане кат Швеицарско сирене!
Ако някой мисли да си бие винстрол веднъж седмично, по-добре да пие по ено чайче на ден - ще му се отрази по-добре (в кръга на шегата)!
Винстрола има полуживот около 24 часа, т.е. трябва да се бие или всеки ден по 25мг (1/2мл) или през ден по 50мг (1мл)! Иначе само си хабиш паричките, ебаваш се с хормоналния си баланс, защото ако не си чувал, главната цел на всеки цикъл е да задържа нивата на тестостерон в кръвта що-годе константа (т.е. да няма приливи и отливи на тест. в кръвта), а не “днеска имам 50мг винстрол в кръвта, останалите 5-6 дена ше си я карам натурално”! Тази система 1 винстрол на седмица ще бъде огромен шок за организма като цяло и най-вече за ендокринната система!
Pc_genius не съм сагласен с теб.А аз имах напредвит че момчето дет са го приели в токсикологията ей така като тебе на ден по 1 ампула.
Но цяля ампула и бионабол.Сега ходихме при един културист няма да му споменавам името и един авер ся праи цикал с уиндстрол и анавар.4 седмици му е цикала с уиндстрол и този културист му каза 1 път седмично уиндстрола.
[quote author=“SteeL”]Pc_genius не съм сагласен с теб.А аз имах напредвит че момчето дет са го приели в токсикологията ей така като тебе на ден по 1 ампула.
Но цяля ампула и бионабол.Сега ходихме при един културист няма да му споменавам името и един авер ся праи цикал с уиндстрол и анавар.4 седмици му е цикала с уиндстрол и този културист му каза 1 път седмично уиндстрола.
Нормално е да не си съгласен - всеки си има мнение!
Аз казвам какви са фактите - полуживота на винстрола в кръвта е около 24 часа, а активния му живот е около 48 часа! Т.е. след 24 часа вече количеството е намаляло наполовина, а след още толкова вече го няма! Тестостерон пропионат, тестостерон суспенсия, нандролон фенилпропионат, всички тренболони... и т.н. са със подобен полуживот! Всеки от тях трябва да се поставя поне през ден, за да се поддържаат серумните нива на тестостерона високи!
А от личен опит с културисти, на международно ниво, а и на местно, съм се убедил, че познанията им по тази материя са нищожни!
Както и да е - всеки си има глава на раменете, аз казвам какво мисли моята :D !
Истината е там някаде по средата м/у двама ви, полуживота на винстрола не е точно установен но е м/у 48 и 72 часа за това и името му е депо(ако беше 24 часа нямаше да е депо)Това е така защото при винстрол периода на полуразпад не е както при другите стероиди(нивата им да намаляват в геометрична прогресия ).При него има микрокристали които бавно се разтварят,а времето им за разтваряне зависи от телесната температура и метаболизма .Също така винстрол не е водноразтворим както повечето си мислят.Но наистина 1 амп на седмица е смешна работа,оптималния вариант е по 1 амп. през ден.
По повод културистите те подкрепям напълно,скоро имах случай с културист който на своя глава реши да пие преднизолон(кортизон-катаболен хормон)Смешна работа кво да ви кажта
Първо по темата-Комбинацията е добра!!
Ся по наще не разкрити истории-Аз казвам че тука ше каиш че сме ебати докторите.Моя извод е че и по-половин ампула на ден да взимаш Уиндстрол, все ще си увредиш здравето..Заради товаче кото и да си пишем тука ама не 1-2-5-40 часа и там други глупости.Организма се уврежда. :(
05.01.06
00:43
добре да приемем, че се взима 1 ампула за 2 дена. Ама кога тва ? В средата на цикъла, началото... през целия ?! Тва нещо не мгоа да го разбера. Ще може ли някой да каже примерна схема за 5 седмици да кажем с винстрол инжекционно.
По 1 амп през 2 дена също става ,но не и по малко иначе само ще хабиш матряла.
SteeL
“Аз казвам че тука ше каиш че сме ебати докторите.Моя извод е че и по-половин ампула на ден да взимаш Уиндстрол”.
Ако биеш по половин амп при всякао теглене и инжектиране се губи около 0.2-0.3мл тоест ако ампулата я разделиш на 2 ще си биеш не повече от 60% от самата ампула,така че този избор по добре да отпадне,А като гледам мненията ти май не фигурираш в листата на докторите:)
22.01.06
12:33
ако някой се притеснява за задника си може да пие ампулите... така нито ще се дупчи и пак ще има ефект (е, малко по-малък де, но какво от това... нали ще мине без игли... :))