Коремни Мускули

03.01.06
23:02

Искам да жи помоля ако можете да ми дадете програма с койято да направя хубаво коремче!!!
Аз съм новак и не сам маняк на тема Фитнес(в смисъл че не блъскам яко а само еи така за разнообразие) но искам да имам хубав корем!!!
Благодаря предварително!!!

03.01.06
23:17

Ето ти една, която писах в една друга тема за корема.
Ето една много добра програмка за корем, от която направо гориш след това. Програмата представлява една гигантска серия влючваща 7 упражнения, които се изпълняват кръгово (без почивка). Повторениятя са около 20 -30. След първия кръг се почива около 1-2 минути и се повтаря отначало.
1. римско столче
2. повдигане на краката от лег/ вис
3. повдигане на торса в двете посоки (последователно), като краката са опънати и сочат нагоре
4. едновремено повдигане на торс и крака, като ръцете са опънати назад
5. повдигане на торса, при крака сгънати под ъгъл 90
6. повдигане на седалището от лег (краката са опънати и сочат нагоре)
7. странично усукано повдигане на торса, при което краката са кръстосани в другата посока.
Разгледай темите от форума там има много за корема. Както ще прочетеш ключа към яката преса е в храненето :D

05.01.06
10:20

Пропуснах да кажа и ч сам новак така че тези опражнения са ми малко на китайски но ще се опитам да ги разкодирам!!! :)

05.01.06
10:29

И пропуснах да кажа благодаря!!! :D

05.01.06
10:43

[quote author=“Xposse”]Искам да жи помоля ако можете да ми дадете програма с койято да направя хубаво коремче!!!
Аз съм новак и не сам маняк на тема Фитнес(в смисъл че не блъскам яко а само еи така за разнообразие) но искам да имам хубав корем!!!
Благодаря предварително!!!

Само да вметна, че освен хубави упражнения ти трябва и хубава диета. За да имаш “хубав корем” трябва да имаш добре развити коремни мускули + ниско съдържание на мазнини върху тях. ;)

05.01.06
13:02

При мен добре работят 3х25 римско столче и 3х20 шведска стена. Това три пъти в седмицата, в другите дни правя наклони в страни с тежест за косата мускулатура пак 3х20 във всяка страна. Пак казвам на мен ми действа добре, нямам релеф, но имам оформяне и е стегнат.

07.01.06
01:03

Еми някои ще може ли да ми каже и хубава диета!!! :)
Досега ме е спирало това че не знаех за съществуването на този саит и според мен безразборното блъскане няма смисъл или самоделни програми!!!!
Благодаря Предварително!!! :)

marry jane:P

09.01.06
00:54

хихи:) ми хубавите диети не са в тоя раздел;) хубавата диета е сбор от правила,които просто трябва да се научат:) тука не пишем за безразборни диети,а НВД-ниско въглехидратна диета;)

Lanna

24.06.06
21:15

Аз вече от един месец съм на НВД, но имам още малко мазнинки за сваляне в областа на корема!Чудя се колко време, ще ми отнеме да ги изчистя!Като се има предвид, че моето тегло е в нормата и имам малко мазнинки за сваляне нормално ли е за един месец да не съм ги изчистила?Просто искам да знам дали е нормално или би трябвало да съм ги изчистила вече. :?

ами диета и спорт! разтегливо а?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1