Суроватъчен или въглехидратен протеин?

CA

04.01.06
17:36

значи тренирам от 3 месеца и от този форум от прочетеното се спрях на протеини ултра уей изолат инстант на нутрим и за нощен про 90 голд пак на нутрин отиваики да си купя поредния протеин човека в магазина ми каза че този протеин не бил за мене щом сам искал да качвам маса ми прябвало протеин богат на въглехидрати.Тотално се омотах.Светнете ме по въпроса?Кое е по добро за ММ?Бъркам ли като взимам тези на нутрим?

04.01.06
17:47

Въглехидратен протеин как звучи само  :lol:  :lol:
Това е гайнер това ти е казал човека но не си го разбрал,служи за покачване на маса.
А иначе протеина си ти трябва

CA

04.01.06
18:19

ами мисля че думите му бяха протеин със високо съдържание на въглехидрати.ОК гайнер трябва да го добавя към протеините които взимам или??? Значи суроватката пия преди тренировка и след нея. Млечно-яйчниа пия вечер.Къде е мястото на гейнера?

04.01.06
19:55

[quote author=“casual”]ами мисля че думите му бяха протеин със високо съдържание на въглехидрати.ОК гайнер трябва да го добавя към протеините които взимам или??? Значи суроватката пия преди тренировка и след нея. Млечно-яйчниа пия вечер.Къде е мястото на гейнера?

веднага след тренировка + суроватката

CA

05.01.06
07:32

Благодаря че ми отворихте очите.Гейнър ще си взема още утре.Абе и аз забелязах че повече се орелефяфам от колкото да качвам.Дано с повечко “манджа” и този гейнер да трупам по усилено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1