04.01.06
23:10
Може ли да се появят пъпки от протеините някой има ли опит?
04.01.06
23:48
нищо не може да стане от протеина...освен ако превишиш да се разболееш от една много сериозна болест - серакус в кулзетус или още по лошата болес - разтроиствос в тоилетус през 5 минуткус...
ама иначе други болести няма спокоино :lol: :lol: :lol:
04.01.06
23:54
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]нищо не може да стане от протеина...освен ако превишиш да се разболееш от една много сериозна болест - серакус в кулзетус или още по лошата болес - разтроиствос в тоилетус през 5 минуткус...
ама иначе други болести няма спокоино :lol: :lol: :lol:
Докторе докторе ... :) :)
Та сериозно да си поговорим за протеините - те се отаяват в бъбреците, трябва да пиеш винаги много вода когато си на протеини (в противен случай рискуваш да си навлечеш неприятности - например камъни в бъбреците). Ето ти и едно непотвърдено изказване на някакъв лекар (когато почнах да пия протеини майка ми реши, че трябва да се посъветва с “професионалист”)—та според въпросния лекар протеините спирали растежа на височина, ако ти се занимава говори с някой лекар да се обоснове (щото майка ми е много умна и не запомнила тоя кво толко й казал)
08.01.06
13:41
Аз пък съм чувал че когато се пие редовно храносмилателната система става много ленива.защото дейноста която извършва за да премине протеина през нея е в пъти по лека от това да смели 1 порция месе примерно