04.01.06
23:42
това е програма за маса и същевремнно за малък релеф...едната седмица се тренира с не толкова тежки тежест а другата с по тежки за да може да се стресира мускула...човека ми кааза да работя по нея...имам стаж 6 месеца
ето я и програмата / изпипаната и идеална уж /
1.гърди,прасец,корем
2.гръб,трапец,задно рамо,задно бедро
3.рамо,клекове
4.бицепс,трицепс ,корем
5.почивка
6.почивка
7.наново програмата..
има едно момче което я спазва и не са могли да го познаят след 5-6 месеца...казват че програмата била доста добра...като едната седмица правиш по 5-8 повторения , а другата от 8 - 12 повторения...и така като се въртят тежка и лека тренировка и се стресира мускула се обърква и почва отново да расте..като за тежката тренировка се набляга на базови упражнения..а на леката...можеш да смениш някое от упражненията с някое което е повече за релеф отколкото за маса ...
за големите по 12 серии , за малките по 9
какво мислите за програмата и идеята на програмата ?
да се редуват тежка и лека тренировка ми се струва примамлива оферта ама май скоро няма да пробвам
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]...можеш да смениш някое от упражненията с някое което е повече за релеф отколкото за маса ...
какво мислите за програмата и идеята на програмата ?
Не съществуват различни упражнения за релеф или маса. Иначе редуването на тежка и лека тренировка и различен брой повторения и упражнения не е нещо ново или революционно и работи по принцип.
Само не знам с тия 4 дена подред тренировки с твоя стаж как ще се справиш. Аз лично не мога ;)
А това не е ли 3 или 4 програма дето пробваш за последните седмици? Поне с такова впечатление съм останал. С тая постоянна смяна и търсене на “най - добра” програма до никъде няма да стигнеш.
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]
2.гръб,трапец,задно рамо,задно бедро
3.рамо,клекове
на мен пък е тоя момент хич не ми хареса :x ще правя аз тяга и задно бедро и на другия ден ще трябва да клякам ... е как да стане тоя номер ?
05.01.06
00:25
е ок без клекове да е...просто рамо :)
ама аз точно това питам 5 дена в седмицата за моя стаж незнам...аз ще мога да издържа ама незнам дали е правилно...даите пак няква такава примерна програма за моя стаж :)
05.01.06
13:18
ами добре де без клекове... как е програмата като цяло..и за хора с моя стаж мога ли да тренирам по нея или тряя някви изменения...щото наистина тренировките през 1 седмица то на мускула му тряя 3-4 дена за да е възтановен незнам - кажете вие..
ти недей гледа другите момчета гледай себе си,аз лично смятам че тази програма няма да има особен ефект.
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ами добре де без клекове... как е програмата като цяло..и за хора с моя стаж мога ли да тренирам по нея или тряя някви изменения...щото наистина тренировките през 1 седмица то на мускула му тряя 3-4 дена за да е възтановен незнам - кажете вие..
Ми според мен с тази програма и тоя стаж може да не ти се отрази както искаш, а без клекове закъде? Тва ти е базово. Иначе Петко е прав, ако през седмица си сменяш програмата почти нищо няма да направиш