искам помощ за хранителен режим за мен

06.01.06
08:58

искам предложение от вас да ми препоръчате някакав хранителен примерен режим,аз съм 22 год. 67кг 182 висок и не мога да качвам килограми портади голямата ми натовареност и поради тожа че ям жси4ко какжото ми попадне мойе би! МОЛЯ даите ми пример или вариант какво да взема дая пия от ДОБАВКИ или някои ЗАБРАНЕНИ медикаменти зада преодолея този линия и яма  в която се намирам отдавна,имам тренировки всеки ден на танци и 3 пъти в седмицата фитнес предпшолагам имате отговор за това....благодаря предварително.

06.01.06
17:35

Липса на достатъчно качествена храна и тотално претрениране.Нищо не ти трябва да пиеш.Така няма да стане.

07.01.06
16:24

Много е вежен режима на хранене. Аз лично ти препоръчвам 4 пъти хранене на ден. Избери удобни часове, в които да ядеш и ги повтаряй всеки ден. И във никакъв случай не допускай да идеш преуморен на тренировка. Разпределай тренировките си така че, да можеш да отпочинеш добре, защото много често когато човек опитва да надмине възможностите си за по-бърз ефект се получава точно обратното. Също така подбирай храната си внимателно и задължително минимум по 8 часа сън на денонощие. И най-важното от всичко е постоянство и упуртост, без тях си за никъде :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1