Сушени Плодове?

06.01.06
12:52

Тъй като сега седя пред пс-то и ям сушени ягоди и ми стана интересно при сушенето какво става с плодовете какво е положителното и какво е отрицателното при сушенето?И дали стават за НВД ест.
Особенно за сушените ягоди питам защото са мн мн мн мн вкусни и мн ги ям.

06.01.06
16:39

Плодовете не са много полезни за НВД. Предполагам, че няма особена разлика между пресните и сушените. Не прекалявай.

Пиши на кирилица !!! Следващите постове на латиница ще ги трия без предупреждение !!! Спазвай правилата , преведох ти поста
DJgorgio-Astor

06.01.06
18:46

Знам, че процентът на вода почти изчезва както си личи от името и са много калорични. Не знам със сигурност, но 400-500 кал на 100 гр

06.01.06
23:03

Ти направо ме уплаши е човек.

07.01.06
12:46

http://www.annecollins.com/calories/calories-dried-fruit.htm
Тук пише само за някакви дози от типа на една чаша ако ти се търси разгледай в google пиши dried fruit nutrition table и търсиш дали има за 100 гр ама мисля, че бяха там някъде 400-500 кал.[/url]

07.01.06
16:26

Мерси много все пак.

KO

07.01.06
17:54

безсмислено е да ядеш сушени. примерно 1/4 часаша стафиди имат толкова калории колкото 2 чаши грозде... от кое ще се заситиш повече?

яж песни плодове - заемат по-голям обем и ти засищат глада, докато сушените - нъц...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1