ЗАСТОЙ - съвети

06.01.06
14:10

как преодолявате застоя за ЗА РАЗЛИЧНИТЕ МУСКУЛНИ ГРУПИ.
за ГЪРДИ поне при мен работи много добре - увеличаване на килиграмите намаляне на броя повторения - но не до макс ,някаде до 3-5 задължителено с партньор

Много начини има, ето някои, които аз ползвам:

смяна повторения/тежести
смяна реда на упражненията
смяна дните в които тренираш мускула
смяна на упражненията, които правиш
използване на много, много малка тежест за няколко седмици, така преодоляваш психическата бариера
креатин
и нещо за което може да ме сложат в бисерите - смяна на дрехите с които тренираш с други, по-възможност коренно различен цвят от старите - при мен помага страшно много .. сигурно съм много суетен - влияе на самочувствието и от там на мозъка
почивка от една седмица - също много ефикасно - напълно възстановява мускула

06.01.06
14:27

[quote author=“manson”]Много начини има, ето някои, които аз ползвам:

смяна повторения/тежести
смяна реда на упражненията
смяна дните в които тренираш мускула
смяна на упражненията, които правиш
използване на много, много малка тежест за няколко седмици, така преодоляваш психическата бариера
креатин
Общо взето и аз така.

06.01.06
14:43

имах предвид при застой на отдена мускулна група , кое върши при вас най добра работа за съответния мускул

06.01.06
14:47

[quote author=“cleaner”]имах предвид при застой на отдена мускулна група , кое върши при вас най добра работа

Еми точно тези неще по горе. поне при мен

NI

06.01.06
15:38

Към това,което са казали другите бих добавил също и изпълняване на суперсерии,както и дропсерии.при мен изключително помагат;)

VL

11.01.06
20:24

за гьрди мога да кажа какво ми помага- спирам да ги тренирам и в нетренировъчен ден правя лицеви 3-4 серии до отказ /2 седмици/  Аз имам същия проблем с ръцете :?:

SK

11.01.06
20:46

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Sujalqvam che pisha na latinica no zada pisha na kirilica trqbva da si preinstalna windwosa ... sry marzi me :)
NE ME SADETE !!! 8)

И мен ме мързи да ти превеждам постовете
DJGorgio-Astor

BL

11.01.06
21:45

трябва да има промяна в тренировката а и на 4-5 месеца прави по 1-2 седмици почивка или ходи само на лостове или просто променяй всеки път нещо в тренировката си

SK

12.01.06
08:05

Когато аз бях в застой направих 20 дневна почивка.След това резултата вече е на лице!На лег от 55 кг качих на 60-65 ( зависи от повторениата ) полу-лег от 40 на 50 !!!Ще видим освен силата как ще прогресирам, но според мен наи-добрият вариант когато си в застои е ПОЧИВКА !!!

DJGorgio-Astor направих всичко възможно за да не си правиш труда да ми превездаш постовете !!!

8)

JI

12.01.06
08:15

при застой разко качам килограмите , лошото е че претренирам в повечето случеи да кажем при краката нещо не вървеше и правих следното
10 повторения лост
10 с 40
10 с 60
10 с 70
8 с 80
4 с 90
после 3 серии на лег пресата със 120 160 200
после екстензии до почти маскимални кила за 8 повторения и накрая  задно бедро и прасец
100% претренирах , защото 1 имах проблеми със съня 2 нервната ми с ма беше превъзбудена , чувствах се като труп ;  сега не тренирам 1 седмица ще кажа като се върна в залата какво ще се получи , но не правете това като правите с макс килограми правете малко упр .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1