27.06.04
19:50
Nqkoi moje li da mi dade idei kak da si promenq hraneneto i trenirvokata pri polojenie che sum se hvanal na rabota i to dosta tejka. Poveche me interesuva ako nqkoi moje da mi kaje tochno kakvo da izbqgvam pri takova natovarvane za organizma. Trqbva li poveche da qm i kolko poveche :shock: Eto malko danni:
Treniram 3 puti v sedmizata, sled rabota, vecherta sled 17-18h, qm dobre, 6 puti na den, v period na masa sum, kupih si veche 2 kashona s protein barove shtoto tova mi e ednoto qdene za denq, prosto nqma pochivki na taq rabota, samo 1 naobed…Stavam sutrinta v 5.30 i si lqgam vecher kum 21h, t.e. sled rabota i trenirovka moga samo oshte 1 put da qm (proteina i burzite vugl. si gi vzemam i 1 qdene tvurda hrana okolo chas sled tova i sled tova nqmam sila da gledam :? ).
Predvaritelno blagodarq 8)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:47.
27.06.04
23:09
neonik на мен това ми се случва когато съм втора смяна на училище-сутрин ставам в 6.30 правя си мюслито,ако имам сили и яйца бодвам и отивам на фитнес.Винаги правя бърза,но тежка напомпваща тренировка като целта ми е да не се преуморя и да не претренирам.Според мен това ядене което го правиш ти е ОК,но обърни повече внимание на витамините,които ще си набавиш от аптеката.Аспирин след тренировка е изпитан лек против болки където и да е,разтворими витамини-също задължителни.По този начин преумора няма да има,ще си свеж.При мен действа.Вярно че към 10.30 вече едвам гледам,но то тва е от раното ставане.Вече усещам че малко по малко свиквам и това че ставам рано почти не ми е проблем.За вечерната издръжливост работа ще свърши кафето :) .Успех и умната да не се прецакаш от преумора!
27.06.04
23:54
Само леко с аспиринчето :wink: !
mersi za suveta, i az taka si go misleh tova, da zobq povechko vitamini, vitamin C piq po-okolo 1 gr. na den taka ili inache, mislq da si kupq i zink shtoto mnogo se potq sega v tiq jegi. Nqkoi ako ima i drugi idei shte sum blagodaren :wink:
1gr. на ден витамин С е доста ударна доза... Земи го понамали, че прекаляването му води до кофти последствия... Камъни в бъбреците, ала бала...