Защо ми е заключена темата ???

Темата е заключена.

08.01.06
07:53

Здравеите съжалявам че не пиша на кирилица просто до сега нямах на работа,не знам защо сте се отнесли така несериозно кам моита тема никого не вземам на маитап наистина сам 195 см 84 кг трябва да кача още горе долу около 10 килограма сега изглеждам релефен но доста слаб,купих си 5 килограма МЕга МАс на унивърсал дано да са ми от полза още не сам почнал да го пия,идеята ми беще че програмите за маса в саита са доста слаби има по 2-3 упражнения с по 8 повторения стува ми се че това е краино недостатъчно също така ми се струва странно като за начинаещ да си изчислявам калориите и да ям на закуска примерно ” 200 грама пуешко 300 грама фазан и 138 грама телешко също така и салата от зелен боб сас копър и луканка + 2 филии препечени до лилаво и 2 портокала ” това надали някои може да го спазва освен някои върл фитнес маниак аз все пак сам още начинаещ нали така ????Сега искам да помоля да ми предложите някаква добра програма за маса ,Аз сам ектоморф мерките ми ги има горе и стажа 1 месец ако може сащо да ме ориентира горе долу колко пати да ям и кога също така кога да си пия протеина ,имам и още един проблем нямам апетит ако може да ми помогнете ще ви бада благодарен ,бладодаря ви и чао за сега !!!!

08.01.06
13:36

Смешното е, че ти беше написал 195,84кг, което си почти 200кг.
А ние знаем, че такива хора съществуват, но откъде такава чест да ни посети такъв рекордиор.
Никой не те кара да пазиш никаква диета.Сам си решаваш.
Повярвай не е необходимо да си върл фен на фитнеса, за да пазиш диета.
Има хиляди хора, които искат да отслабнат и пазят диета, която е меко казано грешна.
Тук можеш да намериш информация за това как да си направиш една правилна диета, така че да не гладуваш и да не ти липсва нищо.
Същите тея хора четат по разни тъпи списания за млечни диети,рибни диети,плодови диети и не знам си какви още.
Само по името си се вижда, че такава диета е не само смешно, но и неправилна.В една диета не може да има храна, която преобладава над останалите.Трябва да се яде от всичко по-малко или в точно дефинирано количество, което е подходящо или за покачване на маса или за отслабване.

Протеина ти препоръчвам да го пиеш след тренировка по една доза.
Или 30 мин преди тренировка половин доза и още половин след тренировка.
Нали една доза е 180гр?
Почни да ядеш минимум по 4 пъти.
Закуска,Обяд,Следобед закуска и Вечеря.
Яж хубава храна, без пържено, без сладки неща.

08.01.06
15:12

В една диета не може да има храна, която преобладава над останалите.

Ти това сериозно ли го твърдиш????????
Относно темата мога да предложа диетата на един приятел. Тя включва 10 хранения, от които 7 се състоят от варен ориз с пилешки филета ( 1кг ориз и 2,5кг пилешко филе за 2 дни) и 3 приема на протеин. За 45 дена качи около 15кг. При него имаше много добър резултат, но това незначи, че при всеки, който я опита ще е така.
Относно тренировката ще оставя на някой друг да ти помогне.

09.01.06
10:35

Да сериозно го твърда.Трябва да има разнообразие.

09.01.06
12:13

В една диета не може да има храна, която преобладава над останалите.

Приятелю, незнам в такъв случай как постигаш спортните си резултати!

NO

09.01.06
15:22

Абсолютно прав е човека! Не може да се яде в продължение на 45 дена, всеки ден само ориз с пилешки филета... това е!

shadow_

09.01.06
20:54

buhtata аре я пусни ако не те затруднява тая диета че ми е наистина интересно да я видя.

ПО ЗДРАВИ

09.01.06
21:16

Симпатяги.....!!!! Я да се уточним първо кои колко време е в залата , ама сериозно ??? и след това на колко години сте???? Така като гледам нямате 20 .... Дали е възможно човек 45 дни да е на пиле и ориз - не се тормозете да анализирате - възможно е и ефекта е доста добър (разбира се е добре да се вкара риба и яйца, но въпросния човек не яде риба и яйца), е разбира се се зимат и суплементи като протеин , амино, витамини , минерали и фат бърнер. Любопитно ми е как при разнообразно хранене при диета за чистене , ще изчистите мазнините???????? след като сте сериозни билдери трябва да знаете че човек след 22-23 годишна възраст по-трудничко се бори с мазнините и с разнообразно хранене ще изчистиш по скоро прахта от чиниите, отколкото мазнините!!!! Също така трябва да знаеш и защо тчно ориз е използвал въпросния човек!?!??!?!!? и защо пък пиле!?!?!!? А дали може или не човек да яде пиле и ориз 45 дена - то Ви препоръчвам две неща: 1. Въпросния човек преди време е бил член на ББ-теам , Митко го познава лично - щом не ти се вярва питай го как изглеждаше човека за когото говоря!!! 2. ЧЕТЕТЕ , ДЕЦА, ЧЕТЕТЕ И ПИТАЙТЕ - НЕ Е СРАМНО !!!!!!!!!! НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН - ВСИЧКИ СМЕ ТУК ЗА ДА НАУЧИМ ПО НЕЩО... И ЗА БОГА - НЕ ТВЪРДЕТЕ И НЕ СПОРЕТЕ БЕЗ ДА СТЕ СИГУРНИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС , ЗАЩОТО МНЕНИЯТА ВИ НЕПРЕКЪСНАТО ЩЕ ФИГУРИРАТ В БИСЕРИТЕ НА САЙТА ..... УСПЕХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO

10.01.06
00:12

Дай да го раздаваме малко по-спокойно. Аз просто гледам нещата от гледна точка на здравето, но явно на здравето не му е тук мястото, което е много жалко защото така този спорт се изражда и се превръща в нещо друго така че просто не трябваше да се обаждам, но вече сбърках и го направих така че с този пост само разяснявам. Аз съм достигнал момент, в който имам много релеф и достатъчно маса, в същото време виждам здравните проблеми, които ми се появиха в следствие на тези “диети” и затова сега се обръщам повече към здравето. Някой от вас иска ли да бъде като една ябълка, перфектна на външен вид и изгнила отвътре?

10.01.06
07:21

Мерси за отговора обаче никои не ми написа програма по която мога да тренирам ,а също така искам да попитам как да си вземам протеина след като имам възможност да тренирам 2 дена послед 2 дена почивам и то след 9 часа обикновенно кам 10 вечерта слизам след като затвори фитнеса в хотела в които работя,протеина как да го пия при това положение че касно тренирам и след тренивовъчния прием на протеин ми се слива с приема преди лягане,ям през около 3 часа кам 9 и 30 ,12,3,6,9 и 30 (преди трен ядене) а след тренировка трябва ли да ям обилно при положение че си пия протеина ???Мерси предварително !!!

10.01.06
10:06

[quote author=“buhtata”]Симпатяги.....

Хич не съм привърженик на храненето по модел - пък особено на така твърдо забити диети. Незнам как е издържал твоя човек. Не му ли е почнало да му се гади и да губи апетит от еднообразието на храната. Организмът има много други нужди от микро и макро-елементи, които не могат да се задоволят само с ориз и филе. Няма никакви плодове и зеленчуци.. :? Витамините и минералите са само добавки, не могат напълно да ги заместят.

Любопитно ми е как при разнообразно хранене при диета за чистене , ще изчистите мазнините????????

Просто ще определя калорииния си максимум, въглехидратите, мазнините и протеините, които трябва да приемам. И ще ги приемам от разнообразни и здравословни източници. Предварително планувани(но разнообразни!!). Ще внимавам основно с въглехидратите, какви тип приемам, с какъв гликемичен индекс и т.н.
Наясно сме, че човек като достигне определна възраст метаболизмът му се забавя. Това прави задачката със свалянето още по-интересна. :)
Оризът е с доста висок гликемичен индекс(и с висок гликемичен товар). Аз не бих го препоръчал на никой като основен въглехидрат при чистене. Би ли обяснила защо точно ориз е ползвал въпросния човек? :)


Само да отбележа, че пилешко филе с ориз и на мен ми е преобладваща храна - много обичам :D . Но аз в момента качвам килограми. ;)

10.01.06
21:15

Ще започна с уточняване на термина диета- диетата е режим на хранене, който има начало и край и най- важното определена  цел.
Когато  влезеш в залата и искаш да станеш “животно” 100кила мускулна маса или да изчистиш яко неминуемо трябва да спазваш диета. С диети тип:
В една диета не може да има храна, която преобладава над останалите.”
просто няма как да стане!!!!!!!!!!!!!!
Палпатин искам да ми посочиш къде по точно съм написала, че диетата е за чистене????????????????????????????????????????
И момчета вместо да спорите върху моето предложение дайте вашите........................, че нещо не ги виждам :shock:
В най- горния пост момчето иска помощ!!! Не му пишете общи приказки, а дайте конкретни предложения.

11.01.06
00:30

buhtata e абсолютно права, момчета! И това за опита и годините, което казва май важи също, а?


Спортът се е “изродил” защото някой спазва диета и се храни с еднообразни храни? Ами, така са правили атлетите още от зората на културизма!

Не знам noble с какви еднообразни храни се е хранил и за колко време и какви проблеми е получил от това, аз мога да кажа за себе си, че цялото лято (и повечето от есента) се храних основно с 6-7 вида храни по изработена от мен диета за маса и нямам никакви здравословни проблеми. Разбира се, винаги си вземам допълнително мултивитамини и минерали. И не правя почивки от витамините за да си почива тялото!  :) 

Ако толкова много някой се страхува от еднообразното хранене може да се изготвят примерно 3 различни дни, които дават едни и същи белт., въгл., маз. и калории и да ги върти.


Важното е храните, които избира някой за неговия си хранителен режим да са пълноценни, натурални продукти, които да му дават всичките му необходими белт., маз., въгл. и калории и най-важното, според мен, да му харесват! Тогава човек няма проблем да спазва дадена диета. Аз поне нямам! Но пък е и вярно, че аз не съм и кой знае какъв чревоугодник. Когато съм гладен дай ми нещо да ям и съм доволен. :)  На принципът съм: “Човек яде за да живее, а не живее за да яде!”  :)

Понеже, наистина, от конкретна темата стана принципна - Hooligan, я дай какви съставки на 100г. съдържа този MegaMass на Universal (от името му предполагам, че е гейнър) и в каква доза ще го вземаш. Ще ти направя примерен хранителен режим и ще ти го вмъкна вътре.

11.01.06
10:23

[quote author=“buhtata”]Палпатин искам да ми посочиш къде по точно съм написала, че диетата е за чистене????????????????????????????????????????

Ха, пак съм се завеял някъде.  :oops: Сори, buhtata. Заблудил съм се. Я да прочета по назад....... :D

Ок. И за качване да е...пак не мога да се съглася.
Но всеки си има принципи и виждания, де. Без лоши чувства.  :wink:

п.с. А за 45-та дена - 15 килограма - най-много качената реална мускулна маса да е 5 килограма, останалото сещаш се какво е(освен ако има добър ген).

11.01.06
10:39

п.с. А за 45-та дена - 15 килограма - най-много качената реална мускулна маса да е 5 килограма, останалото сещаш се какво е(освен ако има добър ген).

Въпросния човек стана 105кг мускулна маса, успоредно с режимите за хранене и трениране взимаше различни суплементи, от които едното беше фет бърнар. Досто чисто качи.

Ок. И за качване да е...пак не мога да се съглася.

Аз не искам да се съгласяваш с мен, просто дадох своето предложение. :wink:  :lol:

12.01.06
02:03

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Още един такъв пост и болучаваш БАН
DJGorgio-Astor

12.01.06
08:40

еми да яде като му е толкова акъла да го  :!:  :!:  :!:  в комплексара тоз дето е станал  :!:  :!:  :!:  животното

ХАЙДЕ АКО ОБИЧАШ ДА СИ МЕРИШ ПРИКАЗКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДО ТОЗИ МОМЕНТ САМО АЗ ТИ ДАДОХ КОНКРЕТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!!!!!!

ST

12.01.06
13:00

Еи Hooligan виж сега - яж си каквото ти се яде,ама гледай да не са някои боклуци.Аз съм със същия ръст като твоя и преди да почна яко зала бях 85 кг,сега съм 120 но не е 4ист мускул ,но това 6те го променя в скоро време.Но мисълта ми е - минал съм по-същия път,който на теб ти предстои ,стига да си сериозен  и знам какво е да си висок и слаб.Аз бих ти предложил да почнеш с тренировки като за трибоец - демек главно базови упражнения на макс.Твоят макс не е голям,ама с времето ще се промени заедно с килограмите ти.А гейнера - никога не съм пил,но ще има ефект - сутрин на гладно и след трен  - така поне си мисля,може и да греша :) .Но подходи към тежестите без страх .Глупаво е да не правиш клек и мъртва тяга, защото може да си секнеш кръста - така мислет слабите духом,дано ти не си от тях  8)

14.01.06
10:43

[quote author=“buhtata”]

п.с. А за 45-та дена - 15 килограма - най-много качената реална мускулна маса да е 5 килограма, останалото сещаш се какво е(освен ако има добър ген).

Въпросния човек стана 105кг мускулна маса, успоредно с режимите за хранене и трениране взимаше различни суплементи, от които едното беше фет бърнар. Досто чисто качи.

Ок. И за качване да е...пак не мога да се съглася.

Аз не искам да се съгласяваш с мен, просто дадох своето предложение. :wink:  :lol:

Абе въпроса не е само в качването на мускулна маса, ами и да е максимално полезна диетата.
А разнообразие може да се постигне винаги и освен това пак да качваш маса.
Пилешкото с ориз може да се разнообрази с картофи,извара,сирене,риба,яйца,пълнозърнест хляб.
Например на закуска извара с овесени ядки.После на втората закуска яйца с хляб и някакви зеленчуци.
На обяд нека си яде пилешкото с ориза и още някакви зеленчуци.
Има много варианти.

14.01.06
13:45

Това е специфична диета за качване на мускулна маса и не случайно се ограничава до няколко вида храни- пилешко филе, ориз, яйца, риба и евентуално зеленчуци.
Всеки сам избира докъде да стигне за да постигне своите цели, но големи резултати се правят с големи усилия.
Започвайки човек да се занимава със спорт било то фитнес или някой друг, първо той трябва да е наясно с каква цел го прави- здраве, удоволсвие, ... или ще гони някакви спортни резултати. В зависимост от това вече се прави избор на тренировки, на хранене, използването на хранителни добавки, дори и употребата на забранени медикаменти. Така че диетата, която предложих за едни от вас  може да е крайна, а за други диетата, която ще помогне за постигане на целите.
Избора е ваш!

qk_bik

14.01.06
15:08

1.На диета от пиле и ориз съм бил 7 месеца,нищо друго не съм ял,ял съм ориза по хиляди начини,месото също,като толкова много са ми втръсвали,че месото по едно време го мелях и ставаше течно,мешам с много вода и в пасатора,ориза също съм го пил течен.Мога да кажа,че аз специално бях свикнал да ям само това и нищо друго,от време на време си позволява ориз от китайския ресторант,вярно е,че имаше малко мазнина,защото го запържват,но на всяко нещо като му сложиш мазнина става за ядене.
2.Тая диета те подтиска психически,идва време,в което си гладен и като знаеш,че трябва да ядеш филе и ориз ти се отяжда,но няма начин.По едно време ми се бяха разранили венците от тва филе.
3.Вкарвал съм в диетата и много яйца и извара и имаше положителен ефект.
4.На Buhtata бих и казал,че нейния познат е напълно НЕВЪЗМОЖНО да качи 15 кг. мускулна маса за 45 дена това са по 300 грама мускулна маса на ден.Това са ТАКИВА ГЛУПОСТИ,ЧЕ НЕЗНАМ КАК Е ВЪЗМОЖНО ЧОВЕК,КОЙТО ПИШЕ АБЕ ВИЕ КОЛКО ВИ Е СТАЖА,КОЛКО ГОДИНИ ТРЕНИРАТЕ И НЕЗНАМ СИ КАКВО,абе знаете ли как ме е яд някой да почне да пише глупости и тавика глупости,че направо да се скъсам от смях.Я се вземете в ръце и престанете да пишете простотии!!!Казвам ви направо съм потресен от глупостите,които пишете.Бих ти казал също,че в началото на диетата,все още не можеш да качваш по толкова много,говоря за първите 4-5 дни,защото организма ти все още не знае какво става и какво да прави с тези количества,което означава,че още към 1 кг. мускулна маса трябва да ги прибавя към останалите 40 дни.Дори и на химия да е бил тоя човек,пак не може да качи 15 кг. мускулна маса.И само да ти кажа,че 1 кг. ориз за 2 дена на 100 кг. човек не е нищо,ако си набавя въглехидратите само от ориза,не си споменала гейнер така,че и това го пиша към дивотиите,и накрая ще взема и така ще те копирам в бисерите от тези няколко поста,че една страница ще е само за тебе.За да те светна по въпроса ще ти кажа,че за да качваш чисто и по много ти трябват 7 грама на килограм въглехидрати и 3 грама и нагоре белтъци на килограм на ден говоря,което ако го сметнеш ти е 700 грама въглехидрат на ден за 100 кг. човек и 300 грама белтъци за същия на ден.С белтъците твоя познат е добре,значи 1.25 грама месо са ти около 250 грама белтъци и 3 пъти протейн не си уточнила по колко за това ги слага 70 грама белтъчини и от тях та стават 320 грама,което е в не е толква фрапиращо.И другия път не пишете простотии,защото се излагате пред тези,които разбират и са го изпитали.

14.01.06
17:29

Най после реших и аз да се включа в тая пародия на фитнес спор! Аз съм човека качил 15 кила за 45 дена. първо искам да направя уточнение за якия бик: аз бях на диета за качване поне месец преди да почна тая диета , второ дали съм качил или не - не е от значение - направил съм го за себе си , а не за вас (между другото наистина ги качих), трето никаде не пише че съм качил 15 кила чиста мускулна маса - имаше и омазняване, резултата беше 105 кила реална маса! Преди години пишех в тоя  форум , но се отказах именно за това , което става тук - някои нещо пита и всички се правят че знаят всичко, не само това , а вместо да помогнат на човека дет пита се надпреварват в безсмислени спорове за да докажат кои колко знае!!!! qk_bik Ако искаш цитираи и баба ми в бисерите и после ако имаш време ела да се обзаложим дали мога или не да кача 15 кила за 45 дни! само се вижте - жалки сте - единствениа човек дето се опита да даде конкретен отговор на конкретния вапрос е buhtata ! вие кат знаете толко каде са ви отговорите на вапроса на човека за диета и тренировка (а дори и тои се вазмущава - сигурно защото единствения отговор му е даден от едно момиче)! Къде сте специалистиии?? освен да спорите и да се зъбите, можете ли да говорите градивно??? ако искате да покажете че знаете нещо - направете го с възпитание и уважение -  като колеги спортисти, а не като селски тарикати да хулите и да се заяждате помежду си!!! qk_bik ти кат не си видиал никаде да пише за гейнър - предполагам че единствениа начин да попиташ е да се заяждаш с единствениа човек дал реално предложение!!!!??? жалко..... малко са хората които са разбрали тоя спорт и спорта като цяло..... жалко е да се хулим помежду си ! триабва да се срамувате че се занимавате със спорт и се отнасяте с други спортисти така!
    А на пича дет беше писал по мои адрес че ми е толко акъла да заповяда да направим тестче за интелигентност - сигурен съм че имам поне 3 пъти повече акъл от него! И също така съм 1000 % сигурен че ниама да може да се савокуплиава с мен!!! гаранциа давам!
    Едва ли ще пи6а тук повече влиазох само щото не е вазпитано да говорите за трето лице без негово присаствие , още по-малко като не го познавате! Успех на сички и не се занимаваите с глупости а бадете екип!

qk_bik

14.01.06
19:30

Въпросния човек стана 105кг мускулна маса, успоредно с режимите за хранене и трениране взимаше различни суплементи, от които едното беше фет бърнар. Досто чисто качи.

Ако искаш може да се уточните какво точно означават думичките в червето с Buhtata.Според мен мускулна маса има само едно значение,или ти ще измислиш ново.А под доста чисто качи,какво разбираш,като това е отговор на момче което пише,че едва ли от тези 15 кг. има и 5 кг. мускулна маса.И явно си забравил да й споменеш за единия месец който ти е бил сигурно подготвителен за тази СМЕШНА диета,или може би тя е забравила.И пак ти казвам не ми говори за некакви си 500 грама ориз на ден щото незнам кой ти каза,че тия въглехидрати ти стигат,или ти си взимаш гейнер и просто отново си забравил да споменеш на момичето,виж пич водим много тъп спор и бих ти казал ,преди да се хвалиш пред жените преди това,да им казваш точно какво си правил,щото виждаш резултата,момичето ядосва всички тука,щото от данните които е дала това звучи като фантастика,значи ние тука не сме някаква некомпетенция за да се правиш на разбирач,щото преди 10 дена съм направил 6 години стаж,ако пък за мене става въпрос.Другия път да знаеш да не се изказваш толкова неподготвен,мен пък ще ме срам,че си говорил с недоизказване еди каде си и после някой го правят на 5 пари заради тебе.Я ми кажи,чесно според теб за тия колко време стана вече,2 месеца и половина с тая диета 350 грама въглехидрат(щото незнам сега и гейнер може да си взимал но пак няма да стигнеш и 600 грама на ден) и тия 320 грама белтъци колко точно от тия 15 кг. си качил ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА,ако някой тука не е наясно с тия понятия,може да се запознае и да види,че тези три думи имат едно значение и тук във този форум се използват еднозначно,поне от тези момчета които са с по поне 60-70 мнения знаят какво означават.Виж пич,никой не ти е виновен,че някъде си казваш на човек,който ти вярва както виждам,и спори доста ожесточено,и му говориш с недоизказване,щото това е може би(да не се изказвам неподготвен щото незнам)най-големия форум за боди билдинг и фитнес във България и незнам,но определено е трябвало да предвидиш подобни реакции от недомлъвките си,или просто не си очаквал момичето да се похвали пред хора,които знаят за какво става въпрос,аз нея не я обвинявам,защото тя няма вина,че и говориш глупости,а ти вярва и сега си понася,само заради тебе,а мен да ти кажа слабо ме интересува ти за кой си ги качил тия кила,само мускулна маса ли са,ще влизаш ли повече във форума и въобще каквото се сетиш,но поне уважавай хората и недей да си мислиш,че тука са само флодери,щото се намират и груги,които четат такива глупости и се възмощават,защото ще вземе някой да повярва,пак ти казвам от данните,които момичето е пукликувало няма начин да стане,а според мен ти си ги качил тия кила,но и наполовина не са чиста мускулна маса,ако си човек със стаж ще знаеш за какво ти говоря,ако искат да пишат и груги момчета,да видиш,че съм прав,и спора,който аз тръгнах да водя,е че не,че не си ги качил тия 15 кг.,а че не са изцяло мускулна маса,а и ми е много интересно ти колко мислиш,че си качил чисто,щото като виждам пишеш омазняване,но в какъв процент никой не знае.И да ти кажа в добър случай на човек със стаж,със добра диета и редовни тренировки,ще му е трудно да качи 15 кг. мускулна маса за една година дори.Я си помисли,ако можеше да се качат и 6 кг. от тия 15 кг. чиста мускулна маса Рони Колман колко кг. щеше да е в основен период и колко в състезателен,по мой изчисления сигурно щеше да е над 220 кг. на олимпията.И да не се засегнеш нещо,просто ти самия си си виновен за ситуацията,нямам нищо против теб или момичето,пожелават ти да постигнеш целите си и всичко хубаво,както и на момичето. :D

14.01.06
22:16

Момчета невиждам  защо продължавате да се заяждате с мен, мисля че достатъчно и безмислено се обяснявах досега!
qk_bik изопачаваш думите ми! Протеина съм го споменала като част от режима, а и никъде не съм написала, че 15кг са чиста мускулна маса.
С думите, с които ме цитираш отбелязах доброто въздействие на диетата и тренировките като цяло.
Относно заплахата, която ми отправяш, ако искаш ми пусни абсолютно всички мнения при бисерите щом ще се почустваш по- добре.
С най- добри чувства момчета и наслука.

qk_bik

14.01.06
22:58

Първите два реда от горния пост над твоя са си твое изказване и аз те цитирам в тях,знам,за протейна,че си го споменала,ако следиш това,което пиша,ще видиш,че и аз съм го отбелязал,но надявам се правиш разлика между протейн и гейнер.Не искам да пиша повече по тая тема щото е излишно.

15.01.06
02:06

[quote author=“qk_bik”]Не искам да пиша повече по тая тема щото е излишно.

Ами те хората са го измислили отдавна :
“Вратата на москвич и устата на жена се затварят само със силен удар!”
Относно диетата - мисля, че най-добрия избор е разнообразието! Ориз, картофки, овес, хляб, мляко и млечни продукти, яйца, филенца от пиле и риба, ядки, салатки... Смятам, че не си бавноразвиващ, за да не можеш тези неща да си ги подредиш в едно дневно меню (например състоящо се от 7 хранения), в което да си докарваш нужните за растежа въглехидрати, белтъчини и мазнини!
А тренировъчни програми за маса бол! Маса се прави с основни упражнения, в 2-3 работни серии, големи тежести и малко повторения (но да не се стига до отказ, освен в последната)! Общо сериите за големите мускулни групи да не надхвърлят 15, а за малките 9!
За мен системата 3 дни трен и 1 ден почивка дава невероятни резултати в качването!
Много важно е и съсредоточаването в/у контрола на тежестта при всяко от повторенията! Почивките м/у сериите също влияят изключително много в/у резултатите от тренировката - намери кое работи най-добре за теб (аз ги редувам - два месеца по 30сек., два месеца по 3-4 минути - може да е странно, но така получавам най-добри резултати без застой)!
Успех!

15.01.06
15:12

Последното нещо, което ще напиша по тази тема, а можеби и във форума е предложение към модераторите този раздел да се обяви като мъжки защото май това е проблема.
Явно само по този начин може да се покажете какви големи мъже сте момчета като отправяте обиди и заплахи към едно момиче. Все пак благодаря на тези, които се застъпиха за мен.
Успех и дано разберете, че спортсменството е преди всичко!

15.01.06
17:53

[quote author=“buhtata”]Последното нещо, което ще напиша по тази тема, а можеби и във форума е предложение към модераторите този раздел да се обяви като мъжки защото май това е проблема.
Явно само по този начин може да се покажете какви големи мъже сте момчета като отправяте обиди и заплахи към едно момиче. Все пак благодаря на тези, които се застъпиха за мен.
Успех и дано разберете, че спортсменството е преди всичко!

Ехх, желязната лейди се нацупи!
Моля те, не ги приемай толкова лично и навътре тея постове! Мисля, че си наясно с нивата на тестостерона на повечето от потребителите тук - височки са! А една от основните прояви на тестостерона у мъжа е агресивността (разбираш накъде “бия”)! С това не извинявам нито себе си, нито когото и да било за нагрубяване или провокация, но такъв е живота :wink: !

15.01.06
18:17

Поуспокойте се малко моля !! Какво се нападате така един друг,наистина темата както много други премина от едно нещо във всъвсем друго както винаги. Все ще намерите да спорите за нещо, ами всеки си има мнение подминете го и дайте вашето ,а не да почнем да оборваме другия, нека задаващия въпроси наистнина да види от какво има нужда а не СПАМ
Eдинственото правилно решение в моя случай е да я заключа
DJGorgio-Astor

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1