Как да кача някое друго килце??????

SU

09.01.06
13:56

Здрасти на целия форум!!!
Интересува ме как да си оформя релефа, и да кача 5-6 килограма.Да си взимам ли някаква химия или там както му казвате....Само не ми се смейте защото попаднах тук случайно, нищо не разбирам от фитнес и т.н, а пък нямам в момента време да търся къде е темата за моето запитване!
Ако някой се интересува какво ям и на какво приличам, за да се ориентира по лесно каква програма да ми предложи ето:
Тегло:65, Височина:180, остналите мерки не ги знам, но с една дума само кокали и жили съм - мазнотии нямам никакви.Храната ми е почти всеки ден различна.
Вредни навици:цигари-да(в процес на спиране) :? , алкохол:отказан! :lol:
Мерси предварително за съветите!

09.01.06
14:32

Ами първо реши какво искаш да сваляш ли да качваш ли не стават и двете едновременно  :D , За химия не си и мисли

SU

09.01.06
14:39

Ми май искам само да качвам не да свалям, че с мойте 65 килца съм на изчезване :oops:
Ами, ръце, крака, гръб, корем, общо взето по малко навсякъде, но равномерно.

09.01.06
14:41

[quote author=“Suse”]Ми май искам само да качвам не да свалям, че с мойте 65 килца съм на изчезване :oops:
Ами, ръце, крака, гръб, корем, общо взето по малко навсякъде, но равномерно.

гледай сайта и чети, като имаш конкретен въпрос давай?

SU

09.01.06
19:08

Разгледах форума и останах доста учуден колко инфо има и си изясних доста неща: :lol:
За момента имам две питания:
Храненето:ако не се храня по някоя точна хранителна програма проблем ли ще е при положение, че ям доста и от всичко, но от три години не съм мръднал повече от 1 килограм :?
Тренировка:прочетох двата вида тренировки за начинаещи - “за абсолютно начинаещи” и “за начинаещи”.Абсолютно начинаещ съм, но това нищо не ми говори:

първи ден - тренировка
втори ден - почивка
трети ден - тренировка
четвърти ден - почивка
пети ден - тренировка
шести ден - почивка
седми ден - почивка

“Тренировка” е доста общо понятие и за това се спрях на втория вариант:

първи ден - гърди, бицепс, корем
втори ден - почивка
трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница
четвърти ден - почивка
пети ден - рамо, крака, корем
шести ден - почивка
седми ден - крака, корем

Като за начало смятам да тренирам по 1 час на ден и за това сам си допълних седмия ден(крака, корем).
Ако някой има да допълни нещо или да ме поправи ще се радвам..(се пак съм още абсолютен бот по фитнес въпросите)

09.01.06
21:27

7ден го оставяш почивка.тая програма дето си си я избрал е класическа за начинаещ.3 дни тренировка са ти предостатъчни.Ако толкова искаш да тренираш в 7 ден прави само корем :wink:

SU

10.01.06
03:57

Mного съм благодарен за отзивчивостта ви!Такива хора като всички тук във форума ме стимулират още повече за здравословен живот и постоянство в бъдещото ми настъпване във фитнеса :D

10.01.06
14:12

Щом не си качил нищо 3 години значи не се храниш достатъчно

^V

10.01.06
14:29

[quote author=“Suse”]...но от три години не съм мръднал повече от 1 килограм :? ...

Тия 3 години тренирал ли си нещо?

10.01.06
14:33

7ден е излишно да правиш пак крака, програмата е добра, но щом си начинаещ не се хвърляй веднага на тежкото и повече упр. и серии, прави по-малко но така че да стресираш мускула за да расте, прави базовите упр. храненето е много важно, щом си качил само 1кг значи не си ял достатъчно, раздели си яденето и яж поне 4 пъти на ден. Наблегни на храната в която има повече въглехидрати. Успех.

SU

10.01.06
21:52

Не не съм тренирал нещо по сериозно, само за тонус бягане по 2-3 километра и това е....

10.01.06
22:47

“Като за начало смятам да тренирам по 1 час на ден и за това сам си допълних седмия ден(крака, корем).”

Това не е критерий.Да тренираш един час не означава нищо.Тренирай толкова,колкото трябва.Никой не е казал,че трябва да е точно час.Ако свършиш по-рано направо си тръгваш и започваш да ядеш :)Хубаво е тренировките ти да не са по-дълги от 75мин. Между 45-60мин. според мен си е идеално.И наистина както ти казаха няма смисъл да си допълваш седмия ден с крака(отново).Гледай да се храниш много и редовно.Яж поне по 5 пъти.Не казвам,че всеки път трябва да се тъпчеш,но поне през около 2,5-3ч. трябва да хапваш по нещо.Месо,ориз,картофи,мляко и други млечни продукти.А и щом си слаб и с бърз метаболизъм може да хапваш повече въглехидрати.На теб ти трябва доста силна храна.

SU

11.01.06
09:34

Аахаааа значи ето къде ми бил проблема-бързия метаболизъм!До сега съм е хранил 3 пъти на ден редовно и стабилно.....
Ама щом казвате да хапвам по 4-5 пъти няма проблем - пък дано излезне нещо  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1