болки в кръста

10.01.06
16:00

Попринцип сам забелязал че имам слаб кръст... като вдигам нещо (примерно скоро местих шкафове гардероби) след това имам болки в кръста... като ходя на фитнес.. не смея да го натоварвам вече много.. преди няколко месеца на хоризонтален скрепец... доста лошо ме преряза... чукове не сам посмял да правя от тогава
според мен не е от неправилно изпълняване на упражнението кръста винаги ми е бил проблемен...
как да го стегна тоя кръст... като ходя на тренировка(бокс) пак ме наболява макар и малко но го осещам... да не би да имам дископатия нещо... :oops:  :oops:

11.01.06
00:08

Трябва да включеш в тренировката Мъртва тяга , няма друго упражнение което да го замести или да ти оправи проблема

11.01.06
11:35

Прави хипер икстензий по безопасно е от тяга, но все пак посети лекаря.

12.01.06
00:22

[quote author=“M.KIRO”]Прави хипер икстензий по безопасно е от тяга, но все пак посети лекаря.

:idea:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1