Мускулна треска ?

BA

10.01.06
21:06

Тренирам от 2 дни и едвам пиша по клавиатурата от мускулна треска :). Сковала ме е доста яко , знам че всеки е бил така в началото, ама как да я облекча ?!

Аспирин, фастум гел и повечко движение(раздвижване). Ако не те боли толкова зверски от време на време прави стречинг - разтягане на мускула ... ще забърза възстановяването.

10.01.06
21:31

Аулин

BA

11.01.06
18:46

Мерси за съвета . Ама едвам се обличам- да не говорим за събличането :)

11.01.06
20:31

[quote author=“barcelonho”]Мерси за съвета . Ама едвам се обличам- да не говорим за събличането :)

хаха и аз бях така.На втория ден след пътвата ми тренировка за гърди не можех да си вдигна ръцете на повече от 20см :lol: тренирай по-леко в началото и постепенно уваличавай.А иначе както са ти казали пий аспирин

MU

11.01.06
20:38

Ами и аз съм така,първия ми трен беше в понеделник,сега вече съм по добре,но тогава бях много зле едвам се движех,а и забелязах че лявата ми страна на тялото мускулната треска е по-силна.

[quote author=“murinus”]Ами и аз съм така,първия ми трен беше в понеделник,сега вече съм по добре,но тогава бях много зле едвам се движех,а и забелязах че лявата ми страна на тялото мускулната треска е по-силна.

Щото лявата ти е по-слаба  :D

Аулинът е доста силно болкоуспокояващо. До такова да се прибягва примерно при силен зъбобол, не виждам защо обаче при мускулна треска. Без да говори, че то блокира късите нервни импулси...

13.01.06
22:48

Аулинът е...

Аз съм го пила при голяма мускулна треска и при мен има ефект.

13.01.06
22:51

аспирин  стречинг и студен душ след тренировка  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1