10.01.06
21:06
Тренирам от 2 дни и едвам пиша по клавиатурата от мускулна треска :). Сковала ме е доста яко , знам че всеки е бил така в началото, ама как да я облекча ?!
10.01.06
21:10
Аспирин, фастум гел и повечко движение(раздвижване). Ако не те боли толкова зверски от време на време прави стречинг - разтягане на мускула ... ще забърза възстановяването.
11.01.06
18:46
Мерси за съвета . Ама едвам се обличам- да не говорим за събличането :)
хаха и аз бях така.На втория ден след пътвата ми тренировка за гърди не можех да си вдигна ръцете на повече от 20см :lol: тренирай по-леко в началото и постепенно уваличавай.А иначе както са ти казали пий аспирин
11.01.06
20:38
Ами и аз съм така,първия ми трен беше в понеделник,сега вече съм по добре,но тогава бях много зле едвам се движех,а и забелязах че лявата ми страна на тялото мускулната треска е по-силна.
11.01.06
20:44
[quote author=“murinus”]Ами и аз съм така,първия ми трен беше в понеделник,сега вече съм по добре,но тогава бях много зле едвам се движех,а и забелязах че лявата ми страна на тялото мускулната треска е по-силна.
Щото лявата ти е по-слаба :D
12.01.06
22:17
Аулинът е доста силно болкоуспокояващо. До такова да се прибягва примерно при силен зъбобол, не виждам защо обаче при мускулна треска. Без да говори, че то блокира късите нервни импулси...
13.01.06
22:51
аспирин стречинг и студен душ след тренировка :wink: