10.01.06
21:29
имам една кутия Universal Mega Mass 3000 от 1,5кг пих го преди дста време (около 3-4 месеца) и ми е останало около 3-4 пръста на дънотою
та въпросами е дали тези а добавки са годни за пиене (срока на годност им е до 2008-9 ако не се лъжа)
10.01.06
21:41
[quote author=“unrated”]имам една кутия Universal Mega Mass 3000 от 1,5кг пих го преди дста време (около 3-4 месеца) и ми е останало около 3-4 пръста на дънотою
та въпросами е дали тези а добавки са годни за пиене (срока на годност им е до 2008-9 ако не се лъжа)
Естествено, че е годно - това е прах все пак!
А и някой работи имат разфасовки от по 5 кила, които по принцип се пият за по 2,3 и 4 месеца.
Докато е годността до тогава нема проблем!
[quote author=“unrated”]имам една кутия Universal Mega Mass 3000 от 1,5кг пих го преди дста време (около 3-4 месеца) и ми е останало около 3-4 пръста на дънотою
изпий си останалата част без притеснения.Нищо му няма :wink:
10.01.06
22:04
Пии го, няма да имаш проблеми. Само да те питам ванилия ли е и ако е: как го пиеш?! Чудовищно гадно е!
[quote author=“manson”]Пии го, няма да имаш проблеми. Само да те питам ванилия ли е и ако е: как го пиеш?! Чудовищно гадно е!
с шоколад е и е отврват :| пия го с прясно мляко или със степче :? много е гадно наистина
другите добавки така ли са или..>??
10.01.06
22:41
[quote author=“unrated”][quote author=“manson”]Пии го, няма да имаш проблеми. Само да те питам ванилия ли е и ако е: как го пиеш?! Чудовищно гадно е!
с шоколад е и е отврват :| пия го с прясно мляко или със степче :? много е гадно наистина
Пич аз к’во съм пил все е било гадно единствено Musashi Bulk бе нещото, което пиех с кеф... ама пък то не си струва парите. :lol: :lol:
10.01.06
23:19
[quote author=“unrated”][quote author=“manson”]Пии го, няма да имаш проблеми. Само да те питам ванилия ли е и ако е: как го пиеш?! Чудовищно гадно е!
Кои други добавки? Има протеини ягодки, малинки и други които са много вкусни и ободряващи. Тоя гейнър обаче ми разби представите! Дано си заслужава болката :evil:
10.01.06
23:33
ква му е цената?
10.01.06
23:40
1,5 kg - 29 лева. Има и разфасовка от 4,5 кг .. около 87-88 лева струва.
Аз се чудех дали да си го зимам тва животно, но си зех 3кутии х1кг. на П&Б Лабс , тои гаден амам поне ефект има ли тоя Мега масс ?
Колкото до тоя на П&Б стави си аз слагам 100мл прясно мляко и 100 вода и става перфектен пие се !
бе да ви кажа има ефект но не съм го усетил кой-знае колко
шото за известен периог израстнах доста и не съм натрупал много мусколна маса :D
обаче изкам да питам друго/ако трябва ще пусна и една темица :)
искам няква диета или нещо такова защото тренирам футбол и са правим подготовка за сезона и ни скапват от тичане през ден по много
и нещо немога да възтановявам много бързо и в момента едвам ходя :D
помагаите плсссссссс :roll: