Гръдна обиколка

10.01.06
21:45

Значи имам следния странен въпрос.Когато се мери гръдна обиколка при мъжете(културистите по специално) гълтате ли въздух и стягате мускулите или мерите пак в стегнато положение на мускулите но без да вдишвате докрай-тоест в спокойно състояние?Интересно ми е защото всеки мери гръдната обиколка по различен начин и искам да знам как е правилния

10.01.06
23:12

Ами зависи ако си го мериш за теб го прави винаги по един начин
По принцип с вздух се мери (аз така правя)

10.01.06
23:15

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами зависи ако си го мериш за теб го прави винаги по един начин
По принцип с вздух се мери (аз така правя)

значи аз я меря като се издувам и се стягам.Правя като теб но има много дето си мерят гръдната обиколка без да са поели дълбоко въздух.Мерси за отговора :wink:

12.01.06
00:49

то да ти кажа особена разлика няма, защото когато поемеш максимално въздух неможеш да стегнеш перките толкова добре, както ако си без въздух.
По важно е къде се поставя метъра - б/у зърната или 2-3 см над тях, във втория случай гръдната излиза повече

12.01.06
01:11

Има разлика как, може в по малките гърбове да няма но при мен е доста

12.01.06
10:31

Мери се така и там където ти показва най-много (стига метъра да не на криво). При различни хора е различно. Но какъв е смисъла? Аз моята поне от 5 години не знам колко е.

marry jane:P

12.01.06
13:19

[quote author=”Чукундур”]Мери се така, че така и там където ти показва най-много (стига метъра да не на криво). При различни хора е различно. Но какъв е смисъла? Аз моята поне от 5 години не знам колко е.

а бе ти си от друга планета :P

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1