нещо за ставите и връзките

Темата е заключена.

11.01.06
21:39

Здравейте,

трябва ми нещо наистина добро за възтановяване на връзките. Често играя канадска борба и затова все ме болят. Трябва да ги заздравя малко  8) Гледах една реклама на Картилазин. Ако може някой да ми каже дали това става или да ми каже нещо по-добро.

10х

12.01.06
09:41

Глюкозамин :D !

12.01.06
12:50

Освен глюкозамин,който е най-вече за ставния хрущял е добре за съединителната тъкан да се приемат аминокомплекси и глутамин.Добрата почивка е повече от задължителна.

14.01.06
22:42

защо казваш че трябва да почивам? не съм контузен, просто искам за нещо за заздравяване на връзките и за сила...
Глюкозамин, аминокомплекси и глутамина с какво още да ги съчетая, колко време и как да ги вземам?

10х

15.01.06
04:11

А аз да попитам за сухожилията нещо?

15.01.06
10:17

Ти май си начинаещ.Разходи се из другите подфоруми и прочети как се пият амино и глутамин.Има много друга полезна информация там.Нямам време и желание да ти преразказвам изписаното по подобни на твоите въпроси.И темата ти не е за забранени медекаменти.

15.01.06
14:18

темата ми е точно за забранени медик. Само че по-горе ми присаха тези и аз питам с какво още да ги вземам?

16.01.06
03:28

Абе и аз му другото до ся за СУХОЖИЛИЯ не съм намирал, знам че има някакви стероидни инжекции???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1