11.01.06
21:40
Здравейте,
трябва ми нещо наистина добро за възтановяване на връзките. Често играя канадска борба и затова все ме болят. Трябва да ги заздравя малко 8) Гледах една реклама на Картилазин. Ако може някой да ми каже дали това става или да ми каже нещо по-добро.
10х
Съвет от мен , ако не се състезаваш просто не играй канадска. В противен случай нищо не помага , а може и болката да стане хронична.Иначе помага горе -долу глюкозамин , хрущял от акула... най-добре отиди на лекар и може и нещо друго да ти предпише.
13.01.06
15:05
Определено хрущял от акула ще ти помогне, но ще ти е малко скъпичко!!!
А и ти като продължаваш с канадската ... ефекта ще е нулев, защото пак ще трябжа да си взимаш,но щом имаш пари даваи ги !! :)
[quote author=“KickBoxer”]Определено хрущял от акула ще ти помогне, но ще ти е малко скъпичко!!!
А и ти като продължаваш с канадската ... ефекта ще е нулев, защото пак ще трябжа да си взимаш,но щом имаш пари даваи ги !! :)
Хрущялът от акула е абсолютно безполезен продукт, произвеждан от фирми-мошеници и продаван единствено заради хорското суеверие и неосведоменост.
[quote author=“Boby_”][quote author=“KickBoxer”]Определено хрущял от акула ще ти помогне, но ще ти е малко скъпичко!!!
Хрущялът от акула е абсолютно безполезен продукт, произвеждан от фирми-мошеници и продаван единствено заради хорското суеверие и неосведоменост.
Не е вярно това, може да има е ментета но просто си в грешка.
Да не говорим за колко лифтери това е задължителна добавка , за да стимулират хрущялното износване
14.01.06
22:37
аз тренирам здраво бе. Те не ме болят на контузено връзките, а ми трябва съвет какво да вземам че да стават по яки 8) И кви са тия шашми “незнам си кво от акула...” за какво е това, някаква билка ли е :D кво е?
http://zdrave.hit.bg/products/shark_aid.html