12.01.06
18:56
значи абсолютно начинаещ съм, искам да си взема нещо за покаване на теглото, тренирам от 2 месеца и съм 75 килограма а съм 193 см. искам да стана поне 80 килограма препоръчайте ми какво да си вземе на коя фирма и какви са цените, благодаря предварително
12.01.06
19:21
След четвъртия месец вземай. Рано ти е още.
15.01.06
14:45
не бързай толкова първо се научи да изпълняваш правилно базовите упражнения,след това ти трйбва правилна диета
Пиши на кирилица !!! Спазвай правилата !!!! Преведох ти поста но другите ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor
Наблегни ка повдигане от лег,клек и вдигане прав с щанга за бицепс и френско за трицепс.
16.01.06
21:37
[quote author=“Inzest”]значи абсолютно начинаещ съм, искам да си взема нещо за покаване на теглото, тренирам от 2 месеца и съм 75 килограма а съм 193 см. искам да стана поне 80 килограма препоръчайте ми какво да си вземе на коя фирма и какви са цените, благодаря предварително
Сега си похапвай добре, пък после вече взимай протеини.Разучи точно как се прави всяко едно упражнение, прави 1-2 месеца една и съща програма за укрепване на мускулите.След това вече взимай протеини.Това поне е моето мнение..
Немога да разбера какъв е проблема да зема протеин(ако има възможност) ?!? Тои сомо ще му помогне да се възтановява по добре,разбирам че креатин,глутамин и таурин примерно там тия киселини трябва да ги зима по нататък ама за протеин просто няма никав проблем !
16.01.06
23:08
[quote author=“Kang”]Немога да разбера какъв е проблема да зема протеин(ако има възможност) ?!? Тои сомо ще му помогне да се възтановява по добре,разбирам че креатин,глутамин и таурин примерно там тия киселини трябва да ги зима по нататък ама за протеин просто няма никав проблем !
е ако има пари няма проблем да го пие ама за оптимален ефект е по-добре да прави правилно упражненията
16.01.06
23:40
[quote author=“Inzest”]значи абсолютно начинаещ съм, искам да си взема нещо за покаване на теглото, тренирам от 2 месеца и съм 75 килограма а съм 193 см. искам да стана поне 80 килограма препоръчайте ми какво да си вземе на коя фирма и какви са цените, благодаря предварително
Повярвай ми като станеш 80кг ще искаш да станеш 90 при всички трениращи е така, ако имаш достатъчно пари си купи протейн, но и да нямаш първата 1година растеш най-лесно и бързо.Преди да предприемеш каквото и да е, е хубаво да се консултираш във форума както и правиш ! :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече