Бицепс проблем

12.01.06
20:06

Здравейте,
от няколко месеца тренирам и имам проблем с бицепса, много бавно се развива, всичко друго е сравнително добер, какъв е проблема, явно трябва да сменя упражненията?

VL

12.01.06
21:20

ръст,кг,стаж кава е прогр. ти :?:

12.01.06
21:48

Има няколко варианта (2)  :)
Единия е да претренираш
а другия да не се възстановява (например ако натоварваш бицепса след 1-2 дни пак)
Щом другите мускули растът значи не е от липса на храна и добавки

12.01.06
23:19

[quote author=“man”]Здравейте,
от няколко месеца тренирам

Ти кво искаш за няколко месеца 50см ръка??? :wink:  :lol:  :lol:  :lol:
Не бързай.С времето резултатите ще излезат наяве :wink:

12.01.06
23:28

В началните месеци няма мускулен разтеж а нервно-мускулна адаптация, всичко ще се оправи бързай-бавно

^V

13.01.06
01:05

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]В началните месеци няма мускулен разтеж а нервно-мускулна адаптация, всичко ще се оправи бързай-бавно

А до кои месеци е тази адаптация ?  :)

SK

13.01.06
09:38

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]В началните месеци няма мускулен разтеж а нервно-мускулна адаптация, всичко ще се оправи бързай-бавно

Тук веднага мога да те опровъргая!!!Доказателството съм самият аз!!!
Преди да почна да тренирам бях нещо такова:
Тегло-72кг
Ръка-29см
Гръдна - 80-85 ( непомня точно колко беше )
Ръст-1.87м
След 3 месечен стаж ( ако изобщо на това му се вика стаж  :lol: ) резултатите са на лице:
Тегло-76кг
Ръка-35
Гръдна-101
Ръста си ми е същия  :wink:

...пил съм само и единствено Протеин !!!
От скоро започнах да взимам бирена мая и креатин, но постиженията ми до момента се дължат само на здравата тренировка, хранителния режим и протеин!!!

И всеки ми задава скапаният въпрос.. “Какво зобиш бе пич ???”
Адски много се дразня, когато ме попитат това, защото:
1)Не зобя
2)Абсолютно и категорично съм против това !!!
3)Другия път някой като ме попита пак...”Какво зобиш бе пич ???”, ще му разбия носа !!! ЗАКЛЕВАМ СЕ !!!

^V

13.01.06
13:22

KickBoxer по-големи измислици не бях чел в този форум.....
Качил си само 4 кг(това си е нормално за трите месеца) а си увеличил ръцете с 6 см и гръдната с 15-20 см. При твоя ръст това си е невъзможно  :wink:

За ръцете вярвам, но в обиколката на гърдите да си качил 15-20 см върви на друг да ги разправяш  :D

13.01.06
14:37

[quote author=“manson”]За ръцете вярвам, но в обиколката на гърдите да си качил 15-20 см върви на друг да ги разправяш  :D

Аз и за ръцете не вярвам , при ръст 1.87 и само 4 качени килограма да увеличиш обиколката на ръцете с 6см,а и гръдната с 20см! :roll:

13.01.06
15:12

Ако е свинил като прасе и е ял всичко си мисля аз че би качил навсякъде(не само мускули  :D )

Иначе по темата: Хората ти го казаха,за няколко месеца не очаквай огромни резултати,се пак в началото е наистина повече привикване.Храни се умно,сменяй упражненията за бицепс,ако щеш дори целите тренировки за бицепс,стресни го малко...ама без да го насилваш(претоварваш)

SK

13.01.06
15:39

[quote author=”^Vlastelina^”]KickBoxer по-големи измислици не бях чел в този форум.....
Качил си само 4 кг(това си е нормално за трите месеца) а си увеличил ръцете с 6 см и гръдната с 15-20 см. При твоя ръст това си е невъзможно  :wink:

За какво ми е да лъжа бе ???Ако искаш вярвай, много хора така като теб не ми вярваха ама тея дето са от Фитнеса на Герена ме знаят мн добре и сами се чудят на резултатите ми !!!
Както казах, не принуждавам никой да ми вярва ... това си е самата истина пък проблема си е ваш дали искате да вярвате или ще ми се правите на ДОЦЕНТИ И ПРОФЕСОРИ !!! :evil:

Формулата на успеха ми:
Здрава диета + Редовно взимане на химията + Здрави тренировки !!!

13.01.06
16:03

Междудругото наистина може първоначално да получи такива резултати,ако се придържа стриктно към правилата,но това е първоначално,защото организма се поставя под някакъв различен стрес и реагира на новия режим.Не знам на колко години е Кикбоксера,но предполагам че е и във възрас в която все още расте

SK

13.01.06
16:09

16 годишен съм !!! :roll:

^V

13.01.06
18:34

[quote author=”Миле”]Междудругото наистина може първоначално да получи такива резултати,ако се придържа стриктно към правилата,но това е първоначално,защото организма се поставя под някакъв различен стрес и реагира на новия режим.Не знам на колко години е Кикбоксера,но предполагам че е и във възрас в която все още расте

съгласен само с това, че може да е качил 4 кг (аз качих 4 кг в първите 3 месеца). но да разправя, че при своите 187 см е качил 4 кг и с това си е разширил гръдната с 20 см и ръката с 6 см е направо абсурдно  :wink:

13.01.06
23:59

Кикбоксера май не се мери правилно...
Аз в началото(преди 4 год.) за 4 месеца качих 5кг(от 63 на 68) и около 3см в ръцете.Тренирах редовно и се храних добре,не вярвам обаче,че 6см на ръцете и 20 на гърдите за 3 месеца е реалност(особено тези 20см)

15.01.06
14:49

А и бърка напомпване с реално изграждане
Я не тренирай седмица 2 и мерни да видиш да не се окаже по малка и от началото

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1