Цените в Америка

29.06.04
18:09

Случайно се зачетах в новия брой на Мускули и Фитнес и попаднах на статията за Христо Пелов, който работи в Америка. Просто това, което каза за храната ми направи огромно впечатление. Казва, че 23кг 100% протеин струва 110$! :shock:  :shock:  :shock:  180 яйца и 7.5 кг шунка за 40$. Това направо не е за вярване. И още колко неща пише, направо ми се плаче. :(  Това “България” някъде на северния полюс ли беше?? :wink:

LE

29.06.04
18:21

Хаха то това е наи интересната статия от целият брои!Е и естествено въпросите които съм задал в редакционната поща и са им отделили 1 страница и половина но това е друг въпрос  :wink: .
Ти остави цените ами виж пича може да се пусне за рекорд в лега за категорията си!Тои селска пушка Пелов обаче е лудо копеле.
От онея 150кг сега си стои като звяр. Както и да е да не говорим за него.Тези които са чели статията разбраха ли за кои “магически” суплемент става дума че аз не рабрах?

29.06.04
18:36

Да бе верно, +30-40 кила на лега за 2 седмици и най-мощният стероид не може да го направи! Брей... Брат ми скоро ще се връща от Америка и ако има желаещи да се срещнем да ми дадете пари и ще донесе каквото искате.  :)

01.07.04
20:21

[quote author=“Mr. Muskul”]+30-40 кила на лега за 2 седмици

:shock: Гледам няма голям интерес към тУй чУдо. :wink:  Някой знае ли нещо за този препарат? Направо не е за нярване.

LE

02.07.04
15:29

Ае му пишем един меил на Пелоча!?Или пък на Хубенов тои може да знае за какво става дума.
Де да знам аз като четох много възторжено говореше за него,пък тои нихилист малко си пада,така че сигурно има защо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1