Хай фит

14.01.06
19:57

Здравейте, на 13 години съм и преди няколко дни баща ми(той не разбира) ми купи някаква хранителна добавка ‘Hi Fit’ се казва.Искам да попитам дали може да ми причини някакви ‘странични ефекти’, както казва майка ми? 45 кг съм , около 170 съм висок.Мерси преварително и дано да не е някъв боклук ,че вече пих един път  :P :P

Нямаш проблеми. Това е протеин - мисля че беше на растителна основа, а вътре има и трибулус - билка, която вдига нивото на тестостерон и още нещо .. :twisted: Няма да имаш странични ефекти, но на 13 години за добавки ти е мноооого рано ...

14.01.06
20:33

А въобще ще има ли някъкъв ефект или ? :)

14.01.06
20:54

[quote author=“fface”]А въобще ще има ли някъкъв ефект или ? :)

е вече си го купил пий го там и спортувай нещо...

14.01.06
21:01

[quote author=“manson”]Нямаш проблеми. Това е протеин - мисля че беше на растителна основа, а вътре има и трибулус - билка, която вдига нивото на тестостерон и още нещо .. :twisted: Няма да имаш странични ефекти, но на 13 години за добавки ти е мноооого рано ...

протеина е на растителна,млечна и яйчна основа.

14.01.06
21:19

[quote author=“OuttaControl”][quote author=“fface”]А въобще ще има ли някъкъв ефект или ? :)

е вече си го купил пий го там и спортувай нещо...

По един път на ден нали така ?

15.01.06
15:39

Аз имах такъв протеин, но не се разтваряше добре във вода седеше като брашно и го хвърлих. Същото май ще направя и с на Biogame 88,7 Ion Exchange просто се уверявам, че евтиното излиза скъпо

15.01.06
17:01

[quote author=“Voltmachine”]Аз имах такъв протеин, но не се разтваряше добре във вода седеше като брашно и го хвърлих. Същото май ще направя и с на Biogame 88,7 Ion Exchange просто се уверявам, че евтиното излиза скъпо

Аз в шише го разтворих и си стана добре.

GU

04.02.06
19:38

[quote author=“Voltmachine”]Аз имах такъв протеин, но не се разтваряше добре във вода седеше като брашно и го хвърлих. Същото май ще направя и с на Biogame 88,7 Ion Exchange просто се уверявам, че евтиното излиза скъпо

Аз в момента пия същия и нямам никакви забележки. Разтваря ми се добре, а и на вкус са го докарали.
И по темата пий си го според указанията на кутията по 0.8 - 1 грам на килограм тегло т.е. ако си 40 кг пиеш по 40 гр което е две лъжици и половина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1