15.01.06
13:24
Искам да ви попитам коя е минималната възраст за започване на фитнес тренировки без опасност за здравето ?
15.01.06
14:22
Щом ти порастат косми по краката си готов! : ) ) ) : )
Аз съм почнал доста рано но не е добре. Най добре според мен е около 16-17 години
Добре е да израсте човек малко и тогава.Не по рано от 8 - 9 клас и в началото предимно аеробно.Тежкото после.
Добре е да израсте човек малко и тогава.Не по рано от 8 - 9 клас и в началото предимно аеробно.Тежкото после.
А би ли обяснил защо мислиш така, я виж Астор е почнал на 12-13 и е 1.90 с 55 ръка :idea: , ако това са страничните ефекти на ранното започване :wink: :lol:
Това е индивидуално според мен всеки когато както и по какъвто начин прецени че е готов за тежки тренировки може да почне.
А би ли обяснил защо мислиш така, я виж Астор е почнал на 12-13 и е 1.90 с 55 ръка :idea: , ако това са страничните ефекти на ранното започване :wink: :lol:
То може и на 10 да почнеш, ама преди тялото ти да почне да произвежда достатъчно тестостерон няма голям ефект (в смисъл качване на мускулна маса) от тренировките. Е, за тонус, сила, издръжливост и т.н. може да се тренира.