перфектната закуска

15.01.06
15:32

необходими продукти:
1. 5 цели сварени яйца
2. чаена чаша овесени ядки(накиснати във вода от вечерта)-аз лично предпочитам едрите
3. 1 кофичка кисело мляко 0.1%

по желание:
1 банан или STEP за вкус (1 ч.л.) или мед

приготовление:
слагате всички продукти в миксер да се пасират!

добър апетит!

много добра закуска когато нямаме време! просто го изпиваш! 8)  :idea:

15.01.06
18:24

Мислиш ли че е подходяща за всички , може за някой дето е 70 кила да му е добре но на някой 100 и нещо е малка
Иначе за бързина на приготвяне да

16.01.06
13:00

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Мислиш ли че е подходяща за всички , може за някой дето е 70 кила да му е добре но на някой 100 и нещо е малка
Иначе за бързина на приготвяне да

:shock: Е Астор ти да не си бивол да изядеш 5 цели яйца, кофичка кисело мляко , чаша овесени ядки и един банан и да не ти стигне! Аз лично бих се пръснал от толкова храна наведнъж :?

16.01.06
15:46

това е доза на който не му стига и е над 100 кг. да си я врътне два пъти! :lol:

16.01.06
21:18

[quote author=”^FITNESS^”]това е доза на който не му стига и е над 100 кг. да си я врътне два пъти! :lol:

Да 2 пъти става при мен лично

22.01.06
14:12

аз мисля че е добро и пък и всеки сам може да пробва:)

14.02.06
09:35

на такова нещо се казва belly buster :D

16.02.06
20:16

А тва дали се запазва 3-4 часа смесено(примерно след леко разклащане),щото мисля да го пия вместо протеинова вафла примерно,че много ми бъркат в джоба.

Направих го(без овеса) и незнам как не повърнах.Тва така да вонят тез яйца и толкова да е гадно,не очаквах.Може би с майонеза или с печени яйца по-добре да става.И степчето да е половинка или 1/3,че адски сладко идва.

04.03.06
14:59

да, няма проблеми да си го приготвиш и да го пиеш по- късно. а не съм съгласен че е ГАДНО!!! просто го приготвяш за пръв път! и виж хубаво съставките... STEP- 1ч.л.!!!
експериментирай- това е готвенето!!!

04.03.06
19:38

[quote author=”^FITNESS^”]да, няма проблеми да си го приготвиш и да го пиеш по- късно. а не съм съгласен че е ГАДНО!!! просто го приготвяш за пръв път! и виж хубаво съставките... STEP- 1ч.л.!!!
експериментирай- това е готвенето!!!

Проблемът може да идва от това,че го приготвям с домашни яйца,които по принцип миришат(когато са сварени) за разлика от купешките.И степа също ми е дошъл много(голяма грешка).Аз взех,че целия го изсипах и после разреждай с вода... и оттам сигурно също се е влошил вкуса.Утре-неделя ще пробва, с малки дози да видим.

05.03.06
11:35

SIZE, яйчните белтъци притежават специфична миризма (и домашни и купени)... на канал :cry: и за съжаление билдърите трябва да се примирим с това! а относно тая “прословута” :lol:  рецепта -степа го слагам за да “убие” имено гадния аромат от белтъците! пробвал съм и с други вкусове, но ягода наи- добре се връзава с останалите съставки. за коли4еството...една щипка мисля че ще ти е по- вкуса! BON APETIT  
P.S. незнам на коя фирма използваш разтворимите сокове, придобили у нас популярност под събирателното за всички тях- STEP, но аз лично съм доволен от фирмата-BOLERO (без да правя реклама)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1