16.01.06
13:05
Значи въпроса ми е : Има ли значение като легнем на лежанката с какъв лост да правим за трицепс. Мен ми е по-удобен 10кг леко кривия, но от фитнеса едни момчета ми направиха заеблежка , че било по - хубаво с 20кг прав , който си е за лежанката. Не ми обясниха защо обаче :?: :!: Не схванах логиката , но ги послушах, обаче ме заболя китката, аз всъщност зарад нея пробвах и с малкия лост.
Направи ми впечатление , че с големия лост се затруднявам на 50кг, докато с по-удобния ми малък лост слагам по 25кг и от двете страни за последна серия :shock:
Въпроса ми е какво да правя, да продължавам ли да се мъча с големия лост или няма проблем да си мина на малкия :lol: :roll: :?:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Няма значение толкова лоста колкото испълнението и каде точно го хващаш.Аз лично го правя с кривя лост защото хвата си е фиксиран и нито по широко нито по тесно ще хванеш.До като с прав лост се натоварват и китките както сам си разбрал.
Прави го както ти е удобно и както чувстваш че се натоварваш повече не прави винаги това което някои ти казва да правиш защото на него може да му е удобно така и да не го болят китките но теб те болят.Аз като лягам за френско и след сека серия правя правя и това което правиш ти...демек правя две упражнения едновеременно и се натоварвам ЗВЕРСКИ :twisted: Прави това което ти влияе добре и което те натоварва бате :lol: 8)
Да няма значение лоста защото това не е сгъване,а разгъване и натоварването в/у китките не толкова голямо както при сгъване.Виж за лактите е доста по-опасно.Така или иначе хвата ти е тесен/мисля/ и едва ли ще ти е толкова болезвено.Освен ако си правиш други нещица :wink:
16.01.06
18:51
за френско ли си говорим или за тясно избутване
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече