Помощ

16.01.06
19:02

Нов съм на 14 години 1.62 58
Тренирам от един ден :)
Може ли да ми изготвите някаква програма ?

SP

16.01.06
19:07

Първо трябва да решиш какви са ти целите... после разгледай обстойно сайтът и тогава питай!

16.01.06
19:17

Еми целта ми е да заякна и на дигна килограми за крака неискам да тренирам

07.02.06
02:35

[quote author=“kovachev”]Еми целта ми е да заякна и на дигна килограми за крака неискам да тренирам

Не прави същата грешка като мене,почни от самото начало да тренираш крачка,иначе ще съжаляваш.

08.02.06
23:09

[quote author=“Oblivion_”][quote author=“kovachev”]Еми целта ми е да заякна и на дигна килограми за крака неискам да тренирам

Не прави същата грешка като мене,почни от самото начало да тренираш крачка,иначе ще съжаляваш.

Напълно саглсаен с теб.Ако не почнеш ся с кракате после като сложиш 50-60 кг и трагнеш да клякаш хахаха не ми се обеснява как ще се почустваш :)

П.С. Не мисля че няколко упр повече ще са ти толкоз трудни.Прави си по две упражнения ако не искаш повече и готово.Успех :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1