Дискриминация в залата

16.01.06
19:31

Здравейте!Пускам тази тема, защото този въпрос ме вълнува отдавна.Съвсем нормално е във фитнес залата да има хора с различно физическо развитие, но нормално ли е някой от по-яките и по-огромните да дискриминират начинаещите?Кое им дава право на това?Съгласен съм, че са работили доста за това, но това не ги управдава.Вместо да съветват начинаещите те гледат лошо и така да се каже “гонят” хората от залата.До сега съм посещавал няколко зали и във всички е имало по няколко такива.Интересно ми е и вашето мнение :D .(извинявам се ако дублирам тема)

16.01.06
19:55

Ами в Атланта в Бс уж няма =) от страна на нас нормалните хорица, ама мутресссссссс си правят и говорят каквото искат =) и неможе да им кажеш нищо.

®off™ Ninja

16.01.06
20:07

[quote author=“m0nst3r”]Здравейте!Пускам тази тема, защото този въпрос ме вълнува отдавна.Съвсем нормално е във фитнес залата да има хора с различно физическо развитие, но нормално ли е някой от по-яките и по-огромните да дискриминират начинаещите?Кое им дава право на това?Съгласен съм, че са работили доста за това, но това не ги управдава.Вместо да съветват начинаещите те гледат лошо и така да се каже “гонят” хората от залата.До сега съм посещавал няколко зали и във всички е имало по няколко такива.Интересно ми е и вашето мнение :D .(извинявам се ако дублирам тема)

В залата в която ходя не съм виждал такива( което не значи че няма). Всички са добронамерени и дават съвети на новаците когато е нужно. :wink:

16.01.06
20:24

аз сам нещо като инструктор там :)

16.01.06
20:30

При мен няма, аз също няма да изместя например някой от уред дето използва затова че ми трябва и мога да го изхвърля от там, просто това е комплексарщина

16.01.06
20:31

И аз преди тренирах в зала , в която имаше много кофти отношение . Но в един момент ( след 3тия месец примерно ) когато се запознах с почти всички проблемите изчезнаха . Просто новите хора трудно се приемат , а си зависи и от останалите посетители и от персонала на залата !
Хич да не ти пука ! Тренирай си и не обръщай внимание !

16.01.06
20:41

Както тялото приема чужд организъм,така е и с хората..Има и един друг проблем-повечето новаци не се усещат за много неща и понякога това дразни по-напредналите.Примерно,свърши си пича серията и остава да седи на уреда.Или пък види свободен лост и го взима без да пита дали някои не го ползва/хората не стоят до него нон стоп/ Или пък ти станеш  и някакъв пич седне без да те пита  “Извинявай ,може ли да дигаме заедно”.Въобще,младите доста сте зле в това отношение..Понаучете тези неща и ще видите ,че няма да имате проблеми с напредналите..просто хората с опит се усещат един друг ..

Има 1 които много ме дразни! Ходи като мр. Олимпия, заповядва на тоз оня кво да прави пък нищо не става от него! Бил мутра .. ам той даже няма моето образование! Както и да е .. има и още един, но той пък е все весел и пуска базици и т.н. .. търпи се. Иначе при желязото трябва всички да сме равни. Най-важното е да спазваме етикета в залата - простички 10-12 правила, които даже ги има като статия в сайта.

16.01.06
21:09

Въпросните хора няма как да я прочетат manson

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Въпросните хора няма как да я прочетат manson

Е да, те въпросните хора сигурно и трудно четат. Споменах го за тези, които влизат във форума ...за мен си е въпрос на възпитание. Малък, голям никога не бих се държал пренебрежително.

largozol

16.01.06
21:16

ФУк ми при мене всичките са пичове.И аз в началото бях много уплашена ХХХХХХХ,питах “свободно ли е това,онова” и на другите пък им беше особено че съм такъв учтив и даже прекалено официално си говорехме : )
НЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ! : )

/даже и циганчета сме имали,и те са любезни : ) /

Не използвай такива думи моля !!
DJGorgio-Astor

16.01.06
21:16

мен ме дразни някои като се изпърди (а това се случва мн често) иначе фуул риспект !
а и още некви като почнат да ми обясняват глупости

16.01.06
21:22

Има индивиди, които дразнят, но не чак непоносимо. Пример : дига за гръб да речем и в залата се чуват само неговите викове и пуфтения и не е да кажеш, че се е изцедил ами си го прави на всяко повторение и леко се обръща да види дали е център на вниманието. Аз се чудя да се дразня ли, да се смея ли, но дискриминация - не

16.01.06
21:35

[quote author=”^MaD^”]мен ме дразни някои като се изпърди (а това се случва мн често) иначе фуул риспект !
а и още некви като почнат да ми обясняват глупости

Е те не искат едва ли се опускат нарочно
П.С. Проветрявайте повечко щом е често явление !!!

16.01.06
22:05

Чак за дескриминация мисля,че не може да се говори,но според мен и в залата е както и навсякъде другаде в обществото има и свестни хора-и не чак толкова.Абе хора всякакви.

16.01.06
22:19

Момчета, това явление го има навсякъде в живота. Не виждам какво има да се учудвате. Въпроса е човек да реагира правилно в такава ситуация, а не да се уплаши и откаже...

largozol

16.01.06
22:31

СПАМ
Ако имаш нещо да ми кажеш или уточниш ЛС Моля !!!
DJGorgio-Astor

16.01.06
23:07

във всичми зали има надути пуяци които се дразнят
когато някое лапе му пречи да тренира
дискриминацията е по скоро -силни  слаби
аз лично обичам да помагам на новобранците,но
има и такива които гледат злобно и правят заядливи забелешки

qk_bik

16.01.06
23:30

момчета,важно е да знаете,че трябва да се помага и да се отстъпва на младите,те са надеждата пък,като видите,че има сериозни момчета,помогнете им да станат нещо,поне в нещо да се почувстват добре,като бях по-малък,имаше и по-малки момчета от мен,отстъпвал съм им,за да се развиват,и да ви кажа ми се възнагради добротата бих казал,че съм много доволен,отстъпвам на всеки,който му се тренира,нека тренира,да постигне нещо, за мен ми е по-малко зор,не че някой ще ви благодари,че ще му отстъпили нещо,повечето на днешно време,са в залата за да си избиват комплексите,но да ви кажа,ще се намери поне един може и да го срещнете и на 10 година,и да ви благодари,че сте направили тоя жест за него,а за селяните каквото и да направите и да кажете винаги ще намерят начин да ви изкарат “глупак” или просто да ви злепоставят пред останалите.Да ви кажа,среща се във всяка зала,просто трябва да се задържите повече време на едно място,но тук специално във Враца е пълна селяния,честно ви казвам,винаги се намират малоумници,които да се бъзикат за прости работи.Просто казвам ви бъдете отстъпчиви и ще ви се върне,за добро да бъде.Важното е намеренията ви да са добри и наистина да го мислите.

energymax

17.01.06
00:09

чесно да ви кажа не съм обущал внимание,не ми пука,аз ходя да тренирам а не да се интересувам кои как гледа,единствения с когото контактувам е тренировъчния ми партнер,гледам да тренирам максимално кратко(max 1 час и 20 мин) и нямам време да се занимавам с този или онзи,има си инструктори,на мен никои не ми е помагал като съм почнал и затова сам се учил от грешките си!

^Vlastelina^

17.01.06
02:31

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”^MaD^”]мен ме дразни някои като се изпърди (а това се случва мн често) иначе фуул риспект !
а и още некви като почнат да ми обясняват глупости

Е те не искат едва ли се опускат нарочно
П.С. Проветрявайте повечко щом е често явление !!!

Ами нормално е при толкова зор и напъвания някои да се изпусне  :lol:

ПП: Всякви хора ги има. Жалкото е че комплексарите са много :wink:

17.01.06
12:51

еми наистина има големи дразнители в залата ми затова се постараваме да не се задържат дълго  :wink:

17.01.06
14:51

Аз като отидох за пръв път ми беше много странно викам си ся  кво ли ше си рекат за мен абе кво ли не ми мина през акъла,но  никои нищо не ми каза и така свикнах си  и съм нямал никви проблеми с никои секи си е добронамерен в залата, абе стабилни са дет са вика иначе  намират се и комплексари ама  рядко срещано явление е са там кадето аз тренирам !

17.01.06
15:04

Ами аз не съм имал сблъсък с такива “всезнайковци” и грамадни,може би защото и аз не съм малък :wink: Ама не им обръщайте внимание,а си тренирайте.Подобно държание в повечето случаи е от стероидите,а те знаете пораждат и агресивност

17.01.06
16:18

Не, че ме притесняват, а просто ми пречат да си направа тренировката с кеф :D

CH

17.01.06
23:34

зависи къде тренираш ... тренирах в един фитнес дет една тренировка е 5 лв .. и там такива просто нема.... верно има многоо здрави , направо горили .. но не та гледат лошо, а просто не ги  ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Внимавай с езика, използвай прилични думи за да не трия !!!
DJGorgio-Astor

18.01.06
15:34

Ооо в моята зала има и още как...Има една групичка от гологлави и дебеловрати, дето си мислят, че са голямата работа( не са мутри, само да подчертая, а хора, които се има за такива)...Страни дразнители, на няколко пъти ми е кипвало. Пример: аз тренирам с щанга, става за малко, идва и ми взима едната тежест, при което аз му казва любезно, че тренирам с тази тежес в момента и той ми се изсмива и ми казва да си взема друга; подпрял съм се на един уред и той идва и ми се развиква, че му преча..;заприказвал съм се до друг уред и той ми се развиква, че това не е говорилня; плуе след като свърши;
някоя серия; Има още много примери, но сега просто не ми се пише, те са някакви добитаци по 100+ кила и се мислят, че са големи мъже, и се ерчат на мен(18 години) и моите приятели и някой път няма да ми издържат нервиците, ще ме напсува нещо и ще хвана кривия лост и директно в главата...аз отивам във фитнеса да се разтоваря, а не да се стресирам още повече, този индивид определено е дразнител.

18.01.06
22:19

Ами във всяка зала си има групичка от Про-та(аз така им викам  :lol: )...Много им се дразна като почнат да прават лежанка,като ги питаш колко имат и те ти казват някав звезден брой серии.Или пък ако тряя се редувам за уред с някав такъв-Като,че ли някой го гони...само зор дава,не моеш да си земеш въздух между сериите.Ама аз ги избягвам тия моменти.

18.01.06
22:34

[quote author=“a8n”]Ами във всяка зала си има групичка от Про-та(аз така им викам  :lol: )...Много им се дразна като почнат да прават лежанка,като ги питаш колко имат и те ти казват някав звезден брой серии.Или пък ако тряя се редувам за уред с някав такъв-Като,че ли някой го гони...само зор дава,не моеш да си земеш въздух между сериите.Ама аз ги избягвам тия моменти.

Понякога не лъжат просто са си направили такива грешни програми и си мислят че ще станат аполоновци за 3 месеца с нея

19.01.06
00:26

Voltmachine и аз съм от тия дето пъшкат и пуфтят (е, не винаги и постоянно) обаче те уверявам че в моята зала никой не го прави за да дразни другите.. просто това помага да преодолееш голямата тежест

В залата където ходя такива дето да се надуват няма, обаче най-много мразя като дойдат некви начинаещи пръчки и почнат да го удрят на лафче между сериите и то на доста висок глас(напредналите не го правят), сякаш само те са там.. другото което ме дразни е някой като дойде и първата му работа е да пусне *ибана чалга на компютъра - нямам нещо против чалгата обаче то тва не е музика за вдигане

19.01.06
01:19

Аз съм в една зала в чужбина... дето 70 процента сме чужденци от кол и въже събрани... всичко е 6+  :D

Черни, азиатци, мангали... от всичко по малко, цепнем по някой ляф на развален френски па си ренираме...  :D

Поздрави

Nenor

19.01.06
11:17

Абе за дисриминация - няма, но доста често пръцкат.

19.01.06
12:16

[quote author=“wtf”]Voltmachine и аз съм от тия дето пъшкат и пуфтят (е, не винаги и постоянно) обаче те уверявам че в моята зала никой не го прави за да дразни другите.. просто това помага да преодолееш голямата тежест


Тааа ако някой е чел моя пост, ще добавя още нещо. Вендъж ми беле много зор, правил лег с дъмпели и издъвах рязко на горния етап на дъмпелите когато са изправени и ги удрях леко и един от ония гологлавите ми вика: “какво си ми си се разпъшкал, да не си ми курва”. В този момент просто ми пречерня...в залата има и круша и отидах да се отпусна малко, просто такива хора за толкова безсмъртни ли се мислят, та той незнае както се казва как да си напиши името пък е тръгнал забележки да ми прави...Обедил съм се, че са страшно прости, един от тях като прави някоя серия си брои на глас всичките повторения....просто нямам думи...

19.01.06
15:14

аз съм много доволен от моята зала, не е голяма повечето са жени, а малцината, които са напреднали са супер приятни хора винаги дават съвети и се държат учтиво, но ако имах проблеми с някви ‘газари’ в моята зала наистина нямаше да мога да ги търпя

19.01.06
19:29

Дискриминация има само от страна на комплексарите, дето само обиколкота на бицепса им се върти в главата...в нашата зала общо взето няма такива...има от другия тип дето се правят на мъже и примерно удрят по уредите между сериите със сила..незнам що...все едно като тежи 100кила а аз имам черен колан по карате до няма да го спукам от бой...
А пък супер много се дразня като някои пуска тежестите от високо на пода...то е обикновен балатум и може да си представите как се чува...супер дразнещо :!:
Също така ме дразни как някой викат и напротив - те си кажете - те са начинаещи...не, а напреднали...викат все едно са на стадиона...поредната мъжка проява...комплексите нямат край за ограничения ум...
Иначе повечето - начинаещи и напреднали са пичове !

21.01.06
12:08

В наща зала преди имаше един силач,които караше децата да му товарат и разтоварват щангата,викаше по всички,заяждаше се и накрая шефа го изгони.Обаче в същото време има и много прости
дечурлига дето идват в залата щото си мислат че ще ги харесват момичетата или са избегали от час или немат кво да прават просто.
Обикновенно докато единия тренира другите му говорат,дърпат му тежестите,хилат се яко,или пък застават на 20 сантиметра до вас като тренираш и почват да викат по некой в другия край на залата.
На такива спокойно може да им се кажете да тренират на друго место,едва
ли някои ще ви се разсърди.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1