16.01.06
22:34
колко години са нужни обикновено ,за да се постигне желания от всички резултат- да станем като яките момченца във фитнеса именно 110-120 на серия на лежанката.
то обикновено сигурно 90% че и повече не постигат това ниво но ако съм съвестен и се занимавам както е при мен от 15 годишен (сега 16 и малко) а и за следващите 4-5 годинки без много добавки може ли да се постигне тази сила и релеф
110-120 на лежанката за 4-5 години?Може разбирасе,че и повече.Просто бъди постоянен и резултатите няма да закъснеят!
16.01.06
23:10
[quote author=“nickolay”]колко години са нужни обикновено ,за да се постигне желания от всички резултат- да станем като яките момченца във фитнеса именно 110-120 на серия на лежанката.
то обикновено сигурно 90% че и повече не постигат това ниво но ако съм съвестен и се занимавам както е при мен от 15 годишен (сега 16 и малко) а и за следващите 4-5 годинки без много добавки може ли да се постигне тази сила и релеф
само недей да бързаш с ефекта и да зимаш стероиди,анаболи и други такива самоубйствени неща. дигай без да зимаш нищо, после малко добавки и квото стане едвали мечтата ти е културист :P успех
16.01.06
23:12
Виж пич,можеш и да ги постигнеш тия 120 кила и за 9 месеца и за 90 месеца,стига да искаш,всичко се постига стига да искаш и да се стремиш с всички сили,за да го постигнеш,и най-вече трябва да вярваш в себе си,че можеш да го направиш.виж вманиачиш ли се в тва,с времето ще разбираш все повече и повече и ще ти харесва да блъскаш здраво,трябва да дръпнеш отначало и да се радваш на свойте успехи,но и трябва да знаеш,че с всяка изминала година успехите ще намаляват и точно тогава ти трябва да си спомниш през какво си минал,за да изглеждаш и да вдигаш така,и да не се отказваш.Ей момчета по-добре идете вечерта във фитнеса вместо да се напиете,защото 90% от хората,които са в затвора са именно заради пиянски истории,а така постигаш нещо на което да се радвате и вие и околните,и не забравяйте,че се помнят само силните и големи хора,тези,които са се доказали,че могат нещо повече от другите.Защо вие да не сте един от тях? :)