18.01.06
14:14
Здравейте и поздравления за създателите на сайта!Аз съм абсолютен лаик на тема фитнес и хранене, въпреки, че съм се занимавала с плуване и бойни изкуства. Лошото стана като спрях, наддадох доста в следствие на хранене и хормони и достигнах размери 173/105, а съм жена oops:). След, което за около две години с много глад и инат станах 58кг, а после 80кг и сега заковах на 70, ама нещо не си се кефя:cry: !! Трябва помощ, защото се убедих, че не става само с глад. Сега ходя на фитнес - 3 пъти седмично по два астрономически часа, като следвам стриктно указанията в сайта, обаче въпросът ми е следният: Как да се преборя със целулита и стриите, които неизбежно се появиха след такова движение на теглото ми. И какъв режим на хранене да си съставя като мразя да закусвам, ям само риба, почти не ям месо, само пиле/рядко/, много салати, плодове и въглехидрати/пици и сандвичи, че работя в офис по 10 часа/. Иначе - 24 годишна съм/173/70, а искам да стана отново 58-60кг . Та извинявам се за обясненията, обаче не разбирам много, много оттова и не знам какво ще ви е нужно за адекватен отговор. Благодаря :wink: