18.01.06
17:39
Здравейте, за пръж път пиша в forum-a,но от доста впеме разглеждам този сайт и редовно си го чета. Но стигнах до един проблем , всъщност тои е от няколко години. Немога да кача маса. Преди постоянно ходех на фитнес, през ден, и изпълнявах упражненията и програмата за маса от сайта ,но не се получаваше. После си направих хранителен режим и след всяка тренировка пиех протеинов шейк/банан+3-4 яйца+500грама прясно мляко/, но пак нямаше ефект. Висок сам 1.84 и тежа 75кг. и сам на 18. Теглото ми варираше от 73 до 76кг. След това започнах да тренирам карате и сега реших да пробвам с Супер мас гейн . Вече от седмица две го пия и също ям много :D , но не сам качил и килограм. Прочел съм много работи , но не мога да намеря решение на моя проблем. Ще съм благодарен ако помогнете.
18.01.06
20:18
Добре дошъл във форума!!! :D
Като за начало пробваи да увеличиш калориите, които приемаш на ден.
А трудното качване може да се дължи и на претрениране.
18.01.06
20:51
[quote author=“psychotrone”]Здравейте, за пръж път пиша в forum-a,но от доста впеме разглеждам този сайт и редовно си го чета. Но стигнах до един проблем , всъщност тои е от няколко години. Немога да кача маса. Преди постоянно ходех на фитнес, през ден, и изпълнявах упражненията и програмата за маса от сайта ,но не се получаваше. После си направих хранителен режим и след всяка тренировка пиех протеинов шейк/банан+3-4 яйца+500грама прясно мляко/, но пак нямаше ефект. Висок сам 1.84 и тежа 75кг. и сам на 18. Теглото ми варираше от 73 до 76кг. След това започнах да тренирам карате и сега реших да пробвам с Супер мас гейн . Вече от седмица две го пия и също ям много :D , но не сам качил и килограм. Прочел съм много работи , но не мога да намеря решение на моя проблем. Ще съм благодарен ако помогнете.
разтърси са във форума и тей ще научиш сичко дет ти трябва
Увеличи храненетата на 5-6 и приемай повече калории,ако си ектоморф и повечко прости въглехидрати
19.01.06
17:30
мерси много за съветите ви.ся ги почвам
19.01.06
18:31
Познавам човек, който беше с доста уформени мускулни групи (1.80 вис. , 75 кг ).Беше на диети, на протеини...Преди около година започна да тренира много усилено Карате и Джудо ( и 2-те заедно) и се стопи целия! От предишната му физика, сега не е останало нищичко.Сега е 1.85 висок, 64 кг. Незнам и при теб да не се получи същото...