Кога за започна да свалям???

18.01.06
17:58

От кой месец е най-добре...досега нямах диета за маса, но съм качил 7 килца, и майче отношението мускулна маса и сланинки е 1:1 :oops: , но определено съм прогресирал. Нямам много сланинки, но долната част на корема, горната част на бедрата и малко от дъто се нуждаят от фиксация и тъй като знам, че най-голям зор за сваляне е долната част на корема се чудя дали да не почна с някоя диетка за понижаване на теглото от по-рано. Вие какво ще кажете по темата  :wink:

П.с. Аз си мислих да започна, когато малко се постопли примерно Април месец, за да мога да тичам...

19.01.06
12:10

[quote author=“Azazel”]От кой месец е най-добре...досега нямах диета за маса, но съм качил 7 килца, и майче отношението мускулна маса и сланинки е 1:1 :oops: , но определено съм прогресирал. Нямам много сланинки, но долната част на корема, горната част на бедрата и малко от дъто се нуждаят от фиксация и тъй като знам, че най-голям зор за сваляне е долната част на корема се чудя дали да не почна с някоя диетка за понижаване на теглото от по-рано. Вие какво ще кажете по темата  :wink:

П.с. Аз си мислих да започна, когато малко се постопли примерно Април месец, за да мога да тичам...

Не си задал въпроса точно. Питай по конкретни неща. На тоя въпрос мога да ти отговоря с единствено: както решиш и както се чувстваш най-добре в зависимост от целите ти.
Принципно е нормално докато качваш  мускулна маса да качиш и мазнини в долната част на корема. Затова не се притеснявай - болшинството(дори и ектоморфи) сме така. ;)

19.01.06
12:32

Ми главно въпроса ми е, кога да започна с диета за понижаване на теглото, тъй като искам да сваля към 8 кг. Знам, че свалянето на долната част на корема е трудно нещо и затова исках да попитам, кой месец е нормално, да започна подготоката за лятото  :wink:

19.01.06
12:48

[quote author=“Azazel”]Ми главно въпроса ми е, кога да започна с диета за понижаване на теглото, тъй като искам да сваля към 8 кг. Знам, че свалянето на долната част на корема е трудно нещо и затова исках да попитам, кой месец е нормално, да започна подготоката за лятото  :wink:

Планирай 3-4 килограма на месец да сваляш максимум, за да можеш да свалиш с колкото може по-малко загуби на мускулна маса. Тоест за тези килограми - 3 месеца ще са ти достатъчни.

19.01.06
15:06

Мерси много. Мисля да започна от март месец  :wink:

19.01.06
20:42

Аз бих ти препоръ4ал да запо4не6 от Февруари! Аз наи оби4ам да свалям през зимата наи съм мотивиран за лятото и наи ми се полу4ават не6тата! Пове4ето казват 4е през зимата се ка4ва ама при мене е то4но обратното!
УСПЕХ :)

20.01.06
00:38

[quote author=“KOBAKA”]Аз бих ти препоръ4ал да запо4не6 от Февруари! Аз наи оби4ам да свалям през зимата наи съм мотивиран за лятото и наи ми се полу4ават не6тата! Пове4ето казват 4е през зимата се ка4ва ама при мене е то4но обратното!
УСПЕХ :)

Не използвай 4-ки за заместители на букви моля !!!
DJGorgio-Astor

20.01.06
09:04

[quote author=“KOBAKA”]Аз бих ти препоръ4ал да запо4не6 от Февруари! Аз наи оби4ам да свалям през зимата наи съм мотивиран за лятото и наи ми се полу4ават не6тата! Пове4ето казват 4е през зимата се ка4ва ама при мене е то4но обратното!
УСПЕХ :)


Аз искам да започна малко по-късно, тъй като искам да тичам, а аз тичам по стадионите, а сега е голям студ и просто няма как :roll:

20.01.06
11:01

Е да ти са па и претенции... и аз искам да отслабвам и да ям като свиня ама нестава :) Обличаш една фанелка и 1 анцунг и почваш... До Март ште си свалил поне 10 кила !

21.01.06
14:19

[quote author=“KOBAKA”]Е да ти са па и претенции... и аз искам да отслабвам и да ям като свиня ама нестава :) Обличаш една фанелка и 1 анцунг и почваш... До Март ште си свалил поне 10 кила !

аз повече от 10 кила неискам  :wink:

dickhead

21.01.06
15:01

аз съм свалял един път напролет и един път зимата(от ноември миналата година до сега още продължавам и имам още 1 месец даже) и според мене зимата си е доста умрело време и няма да те е яд че требва да сваляш, иначе и аз мислех да почна март-април да свалям, обаче сега съм 12 клас и тогава точно през тия месеци се почва голямото пиене, купони и т.н. а аз  точно тогава да требва да ям само скапани пържоли и да не мога да си напрвя кефа някак не върви. Пък дори и да не бях 12 клас пак щях да си я направя зимата по същите причини

П.С. абе да ти обобщя почвай от са щото летото или напролет другите да си ядат салатки и да си джокат биричка а ти да ги гледаш ще ти е тъпо

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1