Гръден кош - проблеми?

Прескочи до:
RA

01.10.06
22:12

това за гръдния кош са ми го казвали в залата и при мене деиства добре...
( 178 см , 75 кг, 104 гр. обиколка , 38,3 ръка)

03.10.06
12:32

[quote author=“VictuS”]nikolaBULL при теб при измерването на гръдния кош се включват и перките.Така ли трябва да е? :roll:И той май не е важна обиколката на гръдния кош при напомпано състояние, а разликата между напомпено и ненапомпено състояние.И на воените комисии също ни мереха дихателния
обем,моя е 6 литра.

Aз съм дал пример за измерване на гръдния кош и раменния пояс. По този начин се отчита дали има напредък в обемите, тоест дали си качил мускул.

Ако те интересува само дихателният обем ще сложиш сантиметъра както съм показал за измерване на гръдния кош, но ще го мериш в отпуснато състояние при пълно вдишване и пълно издишване.

П.П. Въпросът беше каква е разликата между гръдна и раменна обиколка...

03.10.06
21:52

А ефекта същия ли ще е ако се бяга или изкачват стълби? Също има едно упражнение наречено “Catching Air” което представлява подскоци, но в най-високата точка на отскока ръцете се изпънати напред и целта е да се докоснат с колената. Ако правя подобни упражнения и след това пул овър ще бъде ли ефекта същия за гръдния кош както ако клякам?

03.01.07
12:42

могат ли тези дихателни серий да се правят 3 пъти седмично ?
например аз тренирам 4 пъти седмично:
понеделник- рамо и трицепс
сряда-гръб
четвъртък-гърди
събота-крака и бицепс
например да ги правя дихателните серий в понеделник,четвъртък и събота.
така добре ли че бъде ?

05.01.07
11:26

А аз искам да попитам дали може клековете да се заменат с някое друго упражнение в суперсерия с пулоувър и в същото време да е също толкова ефективно ?

05.01.07
11:29

[quote author=“predator88”]А аз искам да попитам дали може клековете да се заменат с някое друго упражнение в суперсерия с пулоувър и в същото време да е също толкова ефективно ?

Не

KI

05.01.07
20:20

а е пичове за какви 100 см ми говорите на грег ковач гръдния кош е 180 :)

^V

05.01.07
20:31

[quote author=“KickBoxEr``”]а е пичове за какви 100 см ми говорите на грег ковач гръдния кош е 180 :)

Намери с кого да сравняваш хората от форума...

12.01.07
17:19

преди или след тренировка ?

аз го правя понеделник с гърдите и предното рамо в четвъртак с ръцете и петък с краката. Като при краката си правя работните серии с супер серии с пуловър.Правя ги преди тренировка става ли така ? и ако не как трябва да се правят суперсериите  :?:  :roll:

13.01.07
15:46

та... ще има ли по голям ефект ако пуловера се прави не само с крака но и с др мускулна група в смисъл 2-3 пъти в седмицата ?

14.01.07
00:44

и ас сум на 17 годни 43-44 рака 120 груб 88 талия и.н.
трябжа да пражи6 пуловер ама фани някои да ти покаже точо как се прави 6отто сигорно 60-70% от хората го правят грешно

14.01.07
08:37

[quote author=“J0”]преди или след тренировка ?

аз го правя понеделник с гърдите и предното рамо в четвъртак с ръцете и петък с краката. Като при краката си правя работните серии с супер серии с пуловър.Правя ги преди тренировка става ли така ? и ако не как трябва да се правят суперсериите  :?:  :roll:

Аз го правя само след гърба .... Но ако целиш да со овеличиш гръдния кош го прави с клек в суперсерия

14.01.07
11:56

[quote author=“TREVATA”][quote author=“J0”]преди или след тренировка ?

Аз го правя само след гърба .... Но ако целиш да со овеличиш гръдния кош го прави с клек в суперсерия

да но колко пъти в седмицата да го правим ?

14.01.07
13:32

аз правя клек+пуловър понеделник преди гърдите , четвъртък след ръцете , петък преди краката

14.01.07
13:44

[quote author=“L07uUz”][quote author=“TREVATA”][quote author=“J0”]преди или след тренировка ?

да но колко пъти в седмицата да го правим ?

Еми аз го правя само един път .... След гърба 3х12 пуловър и сам готов  :wink:

15.01.07
20:33

абе вие усещате ли болка в раменете като го правите пуловера

15.01.07
21:57

[quote author=“predator88”]абе вие усещате ли болка в раменете като го правите пуловера

ка в ране

м аз усещам болка в раменете , на следващия ден в ребрата и трапеца

21.05.07
15:18

Здравеите! Аз съм на 15 и имам градна 120 като сам напомпал! Искам да я разширя и въпроса ми е какво общо имат клековете с гръдната обиколка? Пуловър-а е ясен, но за клековете нещо не схващам.

KL

21.05.07
20:38

А гръдната обиколка от какво мислиш, че се определя, като изключим ширината на коша? Еми от гърба, той е по-голям от гърдите все пак.

22.05.07
11:46

Нещо не си ме разбрал. Много ясно че гърба е по-голям от гърдите, но въпроса ми беше като клякам какво влияние оказва на гърба та се разширява?

22.05.07
17:45

пуловъра с щанга или дъмбел го правиш?щот само 1 път съм го правил

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1