Оптиум

KO

19.01.06
22:17

Доволни ли сте от продуктите на Оптиум или Оптинум не съм сигурен как се пише!? и от кои по точно?

19.01.06
22:26

Братле,пише се Оптимум.Аз съм доволен от креатина.

19.01.06
22:31

всички ги хвалят, но лично не съм ги опитвал. не мисля че ще сгрешиш ако пиеш нещо на Оптимум

19.01.06
23:02

[quote author=“kokoesmrt”]Доволни ли сте от продуктите на Оптиум или Оптинум не съм сигурен как се пише!? и от кои по точно?

Трябваше и ‘т’-то да пропуснеш. :)
В момента на българския пазар това са едни от добрите протеини. Какъв по-точно протеин да си вземеш зависи от целите ти.
Принципно суроватъчния е добър избор. Пиеш го 15 мин след тренировка в шейк. ;)

FI

19.01.06
23:50

ДА добри са :!:

20.01.06
10:53

Купих си от САЩ , трибулус на Оптимум И съм ок  , писах преди няколко дена , че имам акне и се чудя от тилбулуса ли е ? 
Става въпрос , че  като качество на добавките  тиа са ОК  , само дето в БГ са скъпи.

22.01.06
13:16

СОри за офф-а ама да не пускам нова тема,къде в София има магазин на Оптимум и най-вече ме интересува 100% Whey.И сайтове ми вършат работа,в www.silata.com видях ама там има едно дето е 2.30 кг,което ми е много.Благодаря предварително :)

EN

22.01.06
14:16

на всички от Надежда честито вече си имате магазин на P&B -Optimum

22.01.06
14:22

Аз лично не съм използвал нищо на тази фирма... Но мисля че няма лоши продукти от по известните разбирасе, а и цената оправдава качеството, нали? :) неможе за ”жълти стотинки” да очаквате нещо яко. Качеството си има цена!

22.01.06
17:50

[quote author=“energymax”]на всички от Надежда честито вече си имате магазин на P&B -Optimum

каде е това :D

22.01.06
19:06

Аз не бих влезнал повече в магазина на Сила и Красота. По-кисели търговци не съм срещал. Изобщо нямам кеф да си давам парите на тези лимони.

IV

22.01.06
19:55

да наистина са бахти киселите “продавачи”  поне в варна са такива.Питам за 300 гр. Оптимум те викат свърши и искат да ми пробутат нещо друго което не се копува.Уж било по хубаво .Супер се дразня тъй.

22.01.06
20:04

[quote author=“ivaivalito”]да наистина са бахти киселите “продавачи”  поне в варна са такива.Питам за 300 гр. Оптимум те викат свърши и искат да ми пробутат нещо друго което не се копува.Уж било по хубаво .Супер се дразня тъй.

Виж, това са длъжни да направят. Обаче кьорава усмивка няма в тоя магазин. И на Пиротска са кисели ама там е пълно с народ и е нормално да не са на кеф. А в Оптимум никой не влиза и аз им пожелавам от сърце все така да продължава.

22.01.06
20:10

[quote author=“kokoesmrt”]Доволни ли сте от продуктите на Оптиум или Оптинум не съм сигурен как се пише!? и от кои по точно?

Пълното е “Оптимъм Нютришън”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1