има ли ефект от?

19.01.06
22:33

сауна белт върши ли някаква работа, един познат ми подхвърли за този колан дето стопявал мазнините в коремната област и се чудя някой пробвал ли го е? на мен не ми се вярва много да има истина в тез реклами по ТВ, но не знам..
някой ако го е пробал да каже

19.01.06
22:42

Първо не вярвам, че само с изпотяване може да се стопят мазнини и второ преди години си взех оня колан за “релеф на корема” не знам как точно му беше името (пак от ТВ) и за цяло лято не свалих и 0,1мм!  :lol:
Вече не вярвам на тия работи  :x

19.01.06
23:19

С този колан по лесно се обезводняваш, не топиш мазнини. За да топиш мазнини, трябва да накараш тялото ти да ги използва за енергия.
Прочети статията за “точковата редукция” в сайта.

20.01.06
00:13

Не си губи времето с това.Имаше доста теми по тоя въпрос

21.01.06
09:29

Тъй като сме тръгнали да кажа и за Космодиска. Взех си го защото имам гадни болки в кръста особено след мъртва тяга. Слагам си само малката част на космодиска която е за кръста и ме отпуска много бързо болката. Не съм рекламен агент, но все пак който има този проблем - Enjoy!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1