20.01.06
13:35
на Optimum/Bio-tech/Bio-fit ??
20.01.06
14:55
от това което съм ползвал бих ги подредил така
1.ULTIMATE NOTRATION -течен!
2.Bio fit
3.UNIVERSAL
20.01.06
15:39
20.01.06
20:01
OPTIMUM NUTRITION ???
[quote author=“SteeL”]manson гарантираш ли че на Мусаши е най-качествен?
Такова животно нема... Още по малко пък мусаши-доста са далеч
21.01.06
22:57
Аз го ползвах и съм много доволен. Друг карнитин не съм пил честно казано, само Мусаши си вземам :P
21.01.06
23:35
Някъде да съм казал, че е най-добър?! Дори в други теми съм казвал, че няма “най-добра” добавка.
21.01.06
23:43
добре ама не казахте Оптимума ли да зимам? (не е за мен ама няма значение)
22.01.06
07:50
Стига си пробутвал тоя Оптимум,за Л-канитина определено нее най-добрата фирма
Аз съм ползвал на Biogame, Adipharm, Nutrim i Scitec, като от последния бях най доволен, след това е Нутрим.
22.01.06
17:57
[quote author=“energymax”]Стига си пробутвал тоя Оптимум,за Л-канитина определено нее най-добрата фирма
какво ти пробутвам ве? ПИТАМ! има разлика, иначе за кво да пускам тъпата тема
22.01.06
20:16
мусаши и оптимум не са качествени вземи си Guiting gold на sports one мисля че таке се пишеше.
22.01.06
21:47
[quote author=“ivaivalito”]мусаши и оптимум не са качествени вземи си Guiting gold на sports one мисля че таке се пишеше.
едвали ще го има в моя град щом Сайтек не продават...
Момчета не знам кво сте пили вие, но карнитина на мусаши и оптимум е сред най-добрите...
тц ама тия дето сте писали пили ли сте ги тия да давате сравнения?
23.01.06
00:07
протеина глутамина и креатина на оптиум да ама фатбърнерите и л карнитина не .Не може една фирма всичко да и е ОК .Не казвам че не е добър л карнитина но има и по добри от оптимум в това отношение.А за мусаши просто няма какво да говорим оставам без коментар .Самнително качество .По добро от българското .Цените са неоснователно високи за това качество .Но ако ще е мусаши то по добре да е Оптимум .
23.01.06
11:33
окей мерси решихте ми проблема
по-здрави
23.01.06
15:54
и ако нее тайна кои би си взел?
[quote author=“ivaivalito”]протеина глутамина и креатина на оптиум да ама фатбърнерите и л карнитина не .Не може една фирма всичко да и е ОК .Не казвам че не е добър л карнитина но има и по добри от оптимум в това отношение.А за мусаши просто няма какво да говорим оставам без коментар .Самнително качество .По добро от българското .Цените са неоснователно високи за това качество .Но ако ще е мусаши то по добре да е Оптимум .
Значи на теб аргументите за оптимум са ти че не може на една фирма всичко да и е добро и понеже протеина глутамина и креатина са вече добри, то нещата за релеф трябва да са зле?
Пък за мусаши как така няма какво да говорим? Кое е съмнителното? Ти пил ли си мусаши?
И въобще колко опаковки карнитин на мусаши/оптимум си пил или давал на твой приятели/клиенти?
23.01.06
20:29
нямаше да говоря ако не бях пробвал .Продавал съм мусаши на много хора които не са оставали доволни.А казвам оптимум е добре но има и по добре.Примерно Universal има много по добри продукти за релеф.Спирам да пиша че стана много се разприказвахме.
23.01.06
20:32
До сега съм изпил към 100-150 гр. карнитин на Мусаши и твърдя, че е много добър. За Юнивърсъл карнитин не съм пил, но продуктите за релеф - Супер Кътс3 и ТермоСтак Е/К/А са на много високо ниво.
Тука го обърнахте на рекламна кампания на Мусаши , добри са но за цената си не !
24.01.06
22:17
№1 е ULTIMATE NUTRITION :lol: - течна форма!!!
Ти не можеш името на фирмата да напишеш правилно бе еnergymax - Ultimate Nutrition
Oтносно карнитина аз пих на биоГЕЙм и мога да кажа че първите 2 опаковки вървеха добре - даже и стрии получих на доста места :D :D :D само че след това само дето си давах парите безрезултатно ...
25.01.06
22:24
важно е не да знаеш точно как се пише марката, а да не ставаш като Гюдерия (да се нацепиш) - :D
02.03.06
17:37
А бе някой ще каже ли нещо за Л-карнитин-а в аптеките - в светло-синьото пластмасово шише?
————-
Преведох ви поста! Моля, пишете на кирилица!
Спазвайте правилата на форума!
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др..
П.