С тези добавки щте свала ли корема

21.01.06
08:30

тези добавки и схема на прием подходящи ли са за натрупване на сила и изгаряне на мазнините.Пия л-карнитин преди тренировка по 1 грам и 1 грам преди лягане(jc),креатин(jc) пия по 5 грама преди и след тренировка,протеин хи-фит(nutrim) по 4 лажици преди тренировка и таурин(jc) по 3-4 грама преди и след тренировка.Тренировките ми са предимно за силова издръжливост.Тренирам всеки ден без неделя.тренировките са разпределени така;1ден сила и ден крос или колело по около 20-50 минути всеки пат различно.предварително благодаря на хората които ми дадат савет какво да добавя или да премахна от добавките.179 висок,75 кг искам да свала предимно корема и да влезна в лека категория а и да натрупам сила.Тази тема я пуснах в добавки за сила и издражливоста ама беше отрупана с грешки и не се разбираше какво искам да постигна и затова пак я пускам!!!

21.01.06
14:40

Ами щом имаш корем,може би си мазичък.Тряба да си оправиш храненето,с добавки,медикаменти и упражнения само не става.Ако мислиш да сваляш,не знам колко е удачно използването на креатин.От него ще стоиш воден и дори да оправиш храненето незнам дали ше постигнеш желания резултат.

21.01.06
14:43

креатин(jc) пия по 5 грама преди и след тренировка

Това ти е първата грешка!Креатина задържа вода,можеш да махнеш креатина и таурина.

крос или колело по около 20-50 минути

Значи за кроса.За кроса са достаъчни 30 мин. а за колелото 35-40 мин.
След 40-тата минута започва да се гори ММ(мускулна маса), а това е много лошо.

DI

21.01.06
15:10

добре аз едно нещо не мога да разбера - защо всички се притесняват че задържал вода креатинът?Какво като - нали е само временен ефект, освен тва повечето хора тренират да свалят мазнини а не да се орелефят (и то само временно), а между двете има разлика

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1