НВД

FL

01.07.04
23:22

Пратете ми едно НВД :oops:  :lol:
Не съм правил досега НВД! Тежа 64 кг и искам да стана 59-60 кг
10X предварително

02.07.04
00:04

За мен тази диета изобщо не е перфектна.Просто защото съм фен на диетите с разделно хранене :) А иначе наистина е добра ако се изключи този факт.
Само това за печенето не можах да го разбера.При самата топлинна обработка в протеина настъпват необратими промени,които обаче не са пречка за усвояването му, даже напротив.Все пак не сме в каменната ера :).Само че тук важи принципа,чевсяко нещо в повече не е добре.
Пример:яйцата се усвояват най-добре,когато не са нито сурови, нито прекалено преварени.

02.07.04
00:55

Мда за това с печенето си заблуден :)
Второ вафлата ама хич неможе да действа като креатин!!!
И хич не е добро ядене за преди тренировка.
Трето това си е нормална балансирана диета и за човек тип ендоморф няма много да му помогне да си махне мазнините. Казвам ти го защото спадам леко към този тип. Храненето иначе е нормално тип културистично ала списанията ;)
Щом имаш добри резултати от диетата само може да си я спазваш.
Успех ;)

FL

02.07.04
01:10

Какво не и е хубавото - досега за 1 семица свалих 2 кг,но искам съвет от вас, щото и аз съм леко ендоморф - кви корекции и трябват на диетата - пратете ми една по-добра ако е възможно
10x предварително

02.07.04
01:14

НВД
изпитано, сигурен резултат при правилно изпълняване :)
хух стана като реклама  :?

BA

03.07.04
15:41

Има един пост: “Айде всеки да си каже диетата” влезни там има примерни диети и НВД и други ама най-вече НВД има...

LE

12.07.04
19:50

да не отварям нова тема ще питам тук.
Някои знае ли колко горе долу мазнини се горят на ден при Нвд.Такова Нвд което запазва мускул(около 150-200гр. въглехидрат)?Може и да ми кажете примерно от колко до колко е възможно да се свалят щото и идея си нямам какво тегло да очаквам да загубя?
Става дума за бърз метаболизъм

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1