моля, кажете ми!!!!!

21.01.06
20:40

От около преди месец ходя на фитнес, защото искам да сваля кам 10-15 кг. Започнах и диета- не ям хляб, сладко и се ограничавам в количеството на другата храна. Мисля че това ще даде ефект, но чак след 4-5 месеца, затова реших да вземам Л-карнитин на Нутрим едновременно с фет бърнар на Американ масъл. Според вас ще има ли ефект- аз сам на 18 и сам 80кг. Също искам да питам как и в каква доза да ги взимам за оптимален ефект?

Здравей! Добре дошъл във форума! Ами на месец ги смятай към 4-5 кг да сваляш ... това при умерен режим. Би трябвало тези добавки да ти засилят ефекта. Вземай ги според предписанието на етикета. Бърбърър на АМ специално е хубав и евтин. Ако комбинираш фитнеса с кардио (велоергометър или бягане) ще бъде много по-добре. Успех  :wink:

22.01.06
12:15

thanks за отговора! Искам сьщо да попитам дали има вьзможност Л- карнитина да не ми подейства тай като сам го ползвала преди година и организма ми може да е привикнал към неговото действие? Също искам да попитам някои с опит- горе долу след колко месеца(при взимането на двата препарата, усилена тренировка и диета) ще сваля 10-15 кг?

[quote author=“autumn”]Л- карнитина да не ми подейства тай като сам го ползвала преди година и организма ми може да е привикнал към неговото действие

Не, това не е антибиотик  :D

5 кг на месец.

22.01.06
19:04

ок, мерси много :D :D :D

24.01.06
20:29

някои ще ми каже ли някакви линкове с упражнения за жени, но не на Сидни че вече ги имам!
Мерси :D :D :D :D

Всички упражнения, които правят мъжете стават и за жени  :idea:

24.01.06
20:39

е да по принцип е така! Аз искам линкоже за аеробика- знаеш ли някакви?

24.01.06
22:41

[quote author=“MadWitch”]Мили дами, ;)
на тези от вас, които искат да потренирват И в домашни условия, препоръчвам да посетят следните адреси:

http://store3.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/

http://store1.data.bg/gateto/Moviez/Aerobic%20-%20Tae%20Bo/

приятно сваляне и дано съм помогнала ;)

24.01.06
22:45

много ти благодаря :P :P :P :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1