02.07.04
11:14
Taкаа,тренирам от 1месец и засега ползвам само Bulk на Мусаши.Но сега съм решил да пробвам тези прословути аминокиселини на UNIVERSAL 2700.Въпросът ми е с какво да ги съчетая(пак с протеин ли,глутамин ли или креатин или нещо друго)като се иа впредвид че тренирам за маса.
02.07.04
13:28
С Креатин и Протеин май ще е най-добре. Взимай аминото предимно след тренировка за другото време си вземи някакъв бавен протеин. Сега има някакви нови дето смесват 6-7 вида храни като мляко, соя, ориз и т.н. и съдържат казеин, който спомага за по равномерното усвояване. Поне така пише в описанията.
Ha-Ha taka niama da postigne6 tova koeto organizma ti moje da postigne bez teia ne6ta ako razbira6e malko ot kulturizam 6te6e da iz4aka6 s dobavkite tezi ne6ta koito 6te gi pie6 sega posle 6te sprat da ti deistvat 6te si sviknal s tiah i moje i raka 40 da ne stigne6 osven ako niama6 38 mazna i tlasta ra4ica az predi da po4na da pia proteini i creatin biah dostignal do 38 raka s dosta malko koli4estvo maznini sled tova po4nah da gi pia teia gluposti i drapnah o6te sled tova spriah da darpam ne za6toto ne razbiram kak da svar6a rabotata ami za6toto organizma mi si kaza svoeto i to be6e stiga
ant-x ne obyrkvai mom4eto s tvoita vremenna depresiq .. ti shte se “otpushish” v nai skoro vreme vqrvai mi
v momenta ciklish no e vremenno qvlenie
ne minavai oshte a steroidi :)
septemvri, oktomvri veche akto zastudee togava :twisted:
pi4 za tebe znachi
GAINER
AMINO
VITAMINI
kato nachalo tova posle oshte
По Topic-a:
Matt, пробвай 1 цикъл с креатин и глутамин+аминото. Не пречи и да продължаваш с Bulka през това време. Предполагам ще ти стигне за 2-3 месеца.
Offtopic:
Добре де, това не е ли храна все пак? Със или без нея няма значение ако имаш добра и балансирана диета. Според мен протеините не биха те извадили от евентуален застой. Нито ще ти дадат по-добър старт в началото. Качваш маса :arrow: растеж. Дали ще е по “изкуствен” начин лично за мен няма значение. Може би не съм стигнал момента, в който моето тяло ще каже “стига”, но не не мисля, че ще е скоро. Качвам доста стабилно и почти съм достигнал целта си. Дано аз кажа пръв стига. :P Ще видим...
ПП Този въпрос за протеина е много интересен. Ако някой има мнение да се чуства поканен да пише.
02.07.04
22:54
Няма такива филми с протеините. Ако хапваш както трябва може и без тях. Протеина и аминото просто ти дават това, което ти трябва но по-бързо. В смисъл понякога няма как да се нахраниш веднага или пък е много по-удобно да си пийнеш един протеинов шейк. Няма в залата да си нося пържолите я. Или пък да се натъпча като прасе преди лягане и цяла нощ да пръхтя и да не мога да заспя.
Аз като започнах да тренирам бях 67 кг. Не взимах никакви протеини и такива неща. Дори и не ядах като хората, защото нямах възможност.
Станах 70 кг. за около 3 месеца. След това спрях да тренирам. След това започнах пак, но с протеини и станах 74. Спрях ги и пак спрях да тренирам, защото пак така се случи. Бях стигнал на лежанка 100 кг. в серии от по 5-6 повторения. Тръгнах от 40 кг. Преди около 3 месеца пак започнах от 75 кг. Тръгнах от серии с 75 кг. и два месеца само се подготвях. Не съм ял нито по диета, нито съм взимал протеини нито каквото и да е било друго и пак стигнах 100 кг. на лежанка и станах 80 кг. От 3-4 седмици започнах да взимам протеини и да ям повече и сега съм 84 кг. и на лежанка вече тренирам със 115-120 кг.
От утре започвам да взимам и амино след тренировка и по-висококачествен протеин.
Както можете да видите това, че съм пил някога си протеин нищо не значи. След прекъсване и без протеин си стигнах същите тежести и дори станах по масивен дори и без диети. Протеина не е нищо друго освен храна. Стига сте спекулирали и плашили хората, че щяли след това да им изчезне силата или пък да увиснат или пък други пълни глупости.