Синини

22.01.06
16:46

Някой може ли да ми каже защо при сравнително слаби удари ми се появяват големи синини,на какво може да се дължи това?

22.01.06
17:13

[quote author=“andrew”]Някой може ли да ми каже защо при сравнително слаби удари ми се появяват големи синини,на какво може да се дължи това?

На реакция на кожата, нищо не можеш да направиш

22.01.06
19:12

и как се премахват по принцип ?

22.01.06
23:08

Не съм чувал за такова нещо до сега. Интересно... еми спокойно пича след време няма да имаш подобен проблем. Не познавам човек над 16 год който да има подобен проблем. Ще ти мине ;)

23.01.06
19:50

Лесно получаваш кръвоизливи?  Или става въпрос само при тъпи удари?

Има едно вещество в кръвта което и дава свойството да се съсирвам ако ти е по-мако. може лесно да получаваш кръвоизливи<

Ако имащ сериовна причина се консултирайм със специалист< Тука няма такива >ми се струва>  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1