22.01.06
20:19
При положение че правя лицеви опори секи ден има ли вероятност да има някви странични неприятни ефекти ? :roll:
22.01.06
22:09
само един ефект: претрениране!!
прави ги през 2-3 дена някъде. ти с фитнес занимаваш ли се или само с лицеви опори? :)
22.01.06
22:29
[quote author=“OuttaControl”]само един ефект: претрениране!!
прави ги през 2-3 дена някъде. ти с фитнес занимаваш ли се или само с лицеви опори? :)
в повечето случаи с гребане се занимавам (с лъжица) :wink:
сернозно, тренирам бицепс трицепс рамо гърди и коремни мускули (понякога :? ), за краката още не ми се тренира :P
Съмнявам се да претренираш с лицеви опори.Освен ако не си слагаш допълнителни тежести,с нормално тегло,ако си атлет немаш грижи,прави си секи ден.
23.01.06
00:36
[quote author=“SunRise”][quote author=“OuttaControl”]само един ефект: претрениране!!
в повечето случаи с гребане се занимавам (с лъжица) :wink:
сернозно, тренирам бицепс трицепс рамо гърди и коремни мускули (понякога :? ), за краката още не ми се тренира :P
А къде е гърба или и него не ти се тренира ??? :wink:
26.01.06
17:52
SunRise,и аз тренирах в нас отначалото,но видях,че ништо няма да стане само с някакви си гириччки по 7-кила и рабира се правех и лицеви-без тях не може,ако тренираш в дом.условия:)Аз мога да ти препоръчам примерно да правиш лицевите опори по различен начин,като сменяш начина на изпълнение.Колкото повече са ти разпънати ръцете встрани,толкова повече правиш гърди.А ако са по събрани ще правиш трицепс.За горна част може да правиш,като си сложиш краката на стол,а долна част,ако имаш възможност прави ,,кофички’‘.Това мисля можеш да го правиш и без да ходиш на фитнес.Но пак повтарям!Ако искаш да направиш нешто,фитнеса е най-добрия начин,за6тото така ти изостават много мускулулни групи,но все пак всеки е започнал отнякаде:)