Стрии ?

Темата е заключена.
DI

23.01.06
19:28

Как се премахват стрии ? И са ... нема какво да се лъжеме - яко зобат от моя клас 2ма глупаци, питат ме ако се мажат с крем за беременни жени дали ще се разтяга кожата без стрии като расте. Ама по-важно е кажете за стриите махат ли се с лазери или по някакъв друг начин че единият е яко нацепен.

23.01.06
19:31

да си вземат някакъв крем за бременни.Аз имам 19 стрии на гърба и тръгнах да ги лекувам ама късно...Ся донякъде намирам чар в тях :wink: мисля обаче че не могат да се махнат с лазер обаче не съм 100% сигурен

Gericaps - 20 tabs - 2,40 leva - Adifarm :D

DI

23.01.06
20:47

[quote author=“manson”]Gericaps - 20 tabs - 2,40 leva - Adifarm :D

тва крема ли е ?
а махат ли се от него ?

IV

23.01.06
21:05

тва крема ли е ?
а махат ли се от него ?

стриите се заличават леко исбледняват но не се премахват освен по оперативен метод.Разрови се в сайта има много теми за тази тема

[quote author=“diecast”][quote author=“manson”]Gericaps - 20 tabs - 2,40 leva - Adifarm :D

тва крема ли е ?
а махат ли се от него ?

Има тема за това - доста се изписа, може да я погледнеш. Не, това са хапчета - 20 хапа с витамин Е и А против стрии на фирма “Адифарм” Има го по аптеките вземат се от 1 до 2 хапчета на ден. Но при вече появили се стрии няма какво да правиш. След няколко плажа ще се позаличат, а и времето избеляват.

23.01.06
22:36

Само да питам стриите от какво се получават.От рязко качване на маса и от рязко гумене на маса ? Когато кожата трябва да се разтегни и когато трябва да се свие ?

23.01.06
22:55

[quote author=“BB_SenTineL”]Само да питам стриите от какво се получават.От рязко качване на маса и от рязко гумене на маса ? Когато кожата трябва да се разтегни и когато трябва да се свие ?

Мисля,че и при двата варианта могат да се получат

[quote author=“Ryu”][quote author=“BB_SenTineL”]Само да питам стриите от какво се получават.От рязко качване на маса и от рязко гумене на маса ? Когато кожата трябва да се разтегни и когато трябва да се свие ?

Мисля,че и при двата варианта могат да се получат

Прав си. Става изменение в структурата на кожата. Ето и статията.

SH

24.01.06
15:18

Доколкото знам стриите се получават когато качиш много бързо маса и кожата не може да свари да се разпъне дотолкова, в резултат на което се нацепва и се получават стриите.Интересно ми е някой от сайта пробвал ли е да си маха стрии с лазер, и какъв е бил резултата?

DI

24.01.06
16:40

добре, верно има други теми но не и специялно за това как се махат, моят въпрос е как се махат, спешно ми е, не за мен а за един приятел щото лято идва срам го е на плажа да се показва със ръце в стрии, кажете как се махат, не нпредположения а факти, хора запознати със това нещо

24.01.06
18:43

Има тема за това - доста се изписа, може да я погледнеш. Не, това са хапчета - 20 хапа с витамин Е и А против стрии на фирма “Адифарм” Има го по аптеките вземат се от 1 до 2 хапчета на ден. Но при вече появили се стрии няма какво да правиш. След няколко плажа ще се позаличат, а и времето избеляват.

manson мислиш ли,че наистина ще се махнат от самосебе си?

24.01.06
18:58

Именно 100 теми има още, мине се не мине време и веднага стрии

Махат се с лазер-доста соленичко

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1