23.01.06
22:27
Здравейте на всички !!!! Аз сам на 17 години 160 сьм висока и тежа 50 кг. ,но много искам да бьда поне 48 и ще сьм ви много благодарна ако ми помогнете както можете.Не искам разобеждения или нещо подобно....напротив решила сам ,че искам и очаквам от вас разбиране и подкрепа.Незная как сега пия едни хапчета FibraX незная колко ще ми помогнат ,но се надявам на ефект.Не искам да посещавам фитнес ако е вазможно да тренирам в домашна обстановка ще е добре....ще спазвам всякаква казана диета ако трябва и всичко което зависи от мен ще бьде направено.
Моля ви за помощ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
искам да махна коремчето,драшките които ми изкачат над данките,и да стегна краката които са ми на леки дупчици.....много искам да мога спокоино да бьод лятото по прашка на плажа .........!!!!!!!!!!!!!!!!!! моля ви !!!!!!!!!! пишете ми !!!! :oops: :oops: :oops: :( помогнете ми моля ви !!!!!
23.01.06
22:38
първо да ти кажа само с диета не става, трябва и натоварване(тичане,бягане абе във фитнеса си ги праиш тез работи). подробности има в хилядите теми по този въпрос особено в раздела за жени
23.01.06
22:41
знам че има много написани неща ама искам да ми ги кажете ако не е проблем не мога да се ровя вав всичко моля ви много !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КАК ДА МАХНА ДРАШКИТЕ КОИТО ГАДНО ИЗЛИЗАТ НАД ДАНКИТЕ МИ :(((((((((((((((((((((((((((( ПИСНА МИИИИ
23.01.06
22:51
значи първо няма да гладуваш! правиш си диета ето една тема по този въпрос http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=10337
а за програма за жена не мога да ти помогна ае някой друг да пише
23.01.06
23:10
искам да махна коремчето,драшките които ми изкачат над данките,и да стегна краката които са ми на леки дупчици.....много искам да мога спокоино да бьод лятото по прашка на плажа .........!!!!!!!!!!!!!!!!!! моля ви !!!!!!!!!! пишете ми !!!! помогнете ми моля ви !!!!!
това си е депресия :(((((((((((((((((((((((((((((
Вкараи малко аеробика тя ще ти помогне наи много
за сланинките отстрани ако не ти се излиза
пусни си телевизора и си бягаи на място всеки ден по 45минути
за диете наи важното е да не се тъпчеш със мазно и слатко
и никакво ядене след 18 часа
еи ко си се спекла бе 50 кила си кат една торба цимент си и са сдухваш... земи малко са успокои и прочети саита. че ще дигнеш кръвно да не ти идваме на погребение хаха след това си направи една диета пусни я тука и ще я коментираме... влез в темите за жени и там има една тема в която има линкове към филми за аеробика и тае-бо сваляш си ги и почваш у вас (примерно сутрин на гладно) отначало по 15-20 мин постепенно увеличаваш и така докато стане към час. пък после ако имаш мерак може и по 2 пъти на ден да правиш аеробика
24.01.06
11:34
ами каква диета да ви кажа като аз просто си гладувам ,ееее не пьлен глад де,но....
пия по 3 литра минерална вода на ден,солети,мляко Данон примерно и некакви такива.Преди от тези дюнери ка4вах много ама добре че ги махнаха :lol: ....
Пишете ми моля ви много.Дано не ставам досадна ! За това писах тук за да ми кажете вие диета или не6то такова .....4акам с нетарпение ваше мнение.
24.01.06
11:40
прочете ли това???? виж тази тема с примерно НВД има и още супер много такива в раздела за жени. Почети малко и ще ти стане ясно ние тука не можем да ти помогнем без ти да си нямаш представа от правилно ядене и трениране
[quote author=“OuttaControl”]значи първо няма да гладуваш! правиш си диета ето една тема по този въпрос http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=10337
а за програма за жена не мога да ти помогна ае някой друг да пише
24.01.06
12:23
Мисля че това не е най - подходящото НВД, защото съдържа доста въглехидрати! Нека да прочете от сайта най -основното за НВД, пък после, което не е ясно..да пита.
24.01.06
12:32
Можете ли вие да ми направите списак с храните които може да ям защото ще припадна вече от глад а не смея да хапна нищо кои знае колко сериозно за да не го кача моля ви
24.01.06
12:34
СПАМ
Ако няма какво да кажеш не пиши !!!
DJGorgio-Astor
24.01.06
12:48
кажете ми хапчета които да свалят килограмите а не някои които са просто за да не 4увствам глад еи това искам защото сега пия едни Фибракс и те май просто обиват глада а аз искам да свалям малко или много от тях кои са подходящи????
но можете ли да ми кажете песен на която да си бягам в нас на място някаква игрива наистина стил аеробика ??? sorry за нахалството )))
Не пускай поредни постове, ако искаш да добавиш нещо използвай бутона промени на твоето мнение !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
пастнах ти едни работи на лично съобщение ( да не пълня темата с глупости)... за хапчетата някви фет бърнери или l-carnetin. а що държиш да тичаш у вас аеробика не ти ли е по добър вариант ?
Защо не се спреш малко?!?По-спокойно я давай!До лятото има много време.Недей да изперкваш!И спри да гладуваш,защото после ще качиш двойно.Имаше някъде в сайта таблица с храните и съдържанието на в-вата в тях.Потърси я и спри да се тормозиш!Избери някоя бърза и гореща латино песен и почвай да тичаш.
Относно за хапчетата - не съм пила никакви от сорта.Пробвах с нещо по-достъпно.Ябълков оцет.Може да го пиеш половин час преди ядене/една супена лъжица разтворена в чаща гореща вода;може да не ти хареса много,но при мен подейства/ или да си вземеш таблетки или нещо от сорта.
http://bb-team.org/nutrition/000195.php
http://bb-team.org/nutrition/000197.php
Не пускай поредни постове (3!!!) Ако искаш да добавиш нещо използвай бутона”промени” Прочети правилата !!!! Обединих ти постовете !!!
DJGorgio-Astor