24.01.06
21:46
На пролет мисля да започна един цикъл за сваляне (-10кг).
Имам няколко варианта даите съвети:
1) Animal Cuts
2) Universal Super Cuts 3+ThermoStack+PIRUVAT
3) American Muscle Fat Burner (останах много доволен миналото лято 10-15kg и сега искам да продължа)+ThermoStack+PIRUVAT+L-Carnitin
4) или допинг Klenbuterol+Universal Super Cuts 3/American Muscle Fat Burner+PIRUVAT+L-Carnitin
във всучки случай мисля да пия кофеин и да ям грайфрут разбрах че спомага за топенето на мазнини.Разбира се ще си направя и подоходящто НВД. Мерси предварително.
[quote author=“Eldorado”]На пролет мисля да започна един цикъл за сваляне (-10кг).
Имам няколко варианта даите съвети:
1) Animal Cuts
2) Universal Super Cuts 3+ThermoStack+PIRUVAT
3) American Muscle Fat Burner (останах много доволен миналото лято 10-15kg и сега искам да продължа)+ThermoStack+PIRUVAT+L-Carnitin
4) или допинг Klenbuterol+Universal Super Cuts 3/American Muscle Fat Burner+PIRUVAT+L-Carnitin
във всучки случай мисля да пия кофеин и да ям грайфрут разбрах че спомага за топенето на мазнини.Разбира се ще си направя и подоходящто НВД. Мерси предварително.
А защо чак напролет, а не почнеш полека от сега?
Кленбутерола, не е за изгаряне на мазнини толкова, колкото за издържливост, т.е колкото повече натоварване, съответно толкова по-добри резултати.
Мисля, че вариант 3 е ок.
27.01.06
22:59
и 4те варианта са мн добре!!
Пируват не си взимаи от БГ аз поне тук не знам да има качествен и в достатъчно количество ... Пирувата 15 грама на ден някаде (зависи от теглото)
ама най-добре ми изглежда 4) клена си е супер ... само внимаваи с температурата, ако другите са термогенни фет бърнери не ги пии заедно ....
По добре обърни повече вниманието си към диетата , отколкото да приемаш цялата Менделеева таблица
28.01.06
18:58
И аз съм на мнение, че диетата е за предпочитане, но под диета нямам впредвид да гладуваш а да наблегнеш на белтъчините както и да избягваш въглехидратите и мазнините. Ако можеш поне 1 месец да караш само на белтъчини ще се изумиш от резултатите.