25.01.06
11:09
Така модератори задръжте за няколко часа тази тема, искам нещо да обсъдим със съфорумците...Много често, чета изразът БЕ, това не ви ли е обидно, нкой да ми говори на БЕ, лично за мен това е обида и проява на ниска култура. Нека всеки се замисли малко, как говори, защото си мисля, че хората дотолкова са привикнали с този обиден израз, че даже не му обрщата внимание...мерси за отделеното време.
25.01.06
14:05
Мен повече ме притеснява израза ‘we’, много са позлва даже и аз не са усещам..
Оставям я дo утре
Наистина това ве обръщение е признак за ниска култура и говори за човека дето го е написал
Мисля да се заема с такива постове по сериозно
25.01.06
18:34
Хм, OuttaControl, малко култура и в аватарите :D
това “ве” е малко по-слабо от “бе”....това е все едно да кажеш “ма” на момиче, абсолютно същото и лично аз се обиждам от такъв вид изразяване, но хората просто не се усещат
Само не виждам какъв е смисълът на тази тема? Всички да се възмутим от това колко прости са съфорумниците ни? Ами такива са много хора?
Та какъв е смисълът на темата?
има разлика м/у “донеси ми една бира, бе” и “как е бе?”
така че зависи от контекста дали използването на “бе” ще звучи убидно
25.01.06
22:33
Ми може и на “ма” да си говориме ако искаш?
Ето това ако не е една изключително НЕсвързана с ББ тема,не знам!С глупости се занимавате бе!
[quote author=”^MaD^”]има разлика м/у “донеси ми една бира, бе” и “как е бе?”
Според мен няма никаква разлика. И двете звучат еднакво грозно..
На мен пък ми е убидно че пишеш така. Като те нерви БЕто поне гледай всички да ти е ок. Иначе да, и мен ме ОБИЖДА ниската култура но повечето, обаче пък понякога начина на писане далеч не означава непременно, че другия е тъпак.
Никой не е казал, че другия е тъпак, просто искам да обърна внимание на хората, които използват БЕ, защото съм сигурен, че повечето хора, които го изпозлват, го правят неволно. А това прави лошо впечатление, лично за мен, затова обръщам внимание и знам, че това е точен форум в, който не се лигавим...
Ми може и на “ма” да си говориме ако искаш?
Ето това ако не е една изключително НЕсвързана с ББ тема,не знам!С глупости се занимавате бе!
Ако прочетеш първия ми пост ще разбереш, че съм помол модераторите да оставят темата, за да бъде дискутирана, защото си мисля, че това не е маловажен проблем.
[quote author=“kao”][quote author=”^MaD^”]има разлика м/у “донеси ми една бира, бе” и “как е бе?”
Според мен няма никаква разлика. И двете звучат еднакво грозно..
Точно за това говоря.
[quote author=“Nefarious”]На мен пък ми е убидно че пишеш така. Като те нерви БЕто поне гледай всички да ти е ок. Иначе да, и мен ме ОБИЖДА ниската култура но повечето, обаче пък понякога начина на писане далеч не означава непременно, че другия е тъпак.
Никой не е казал, че другия е тъпак, просто искам да обърна внимание на хората, които използват БЕ, защото съм сигурен, че повечето хора, които го изпозлват, го правят неволно. А това прави лошо впечатление, лично за мен, затова обръщам внимание и знам, че това е точен форум в, който не се лигавим...
Да, наистина е неприятно. Добре ще е ако темата помогне на някого поне да си промени “писателните” навици. Съмнявам се, но няма лошо да се опита.
ПС Поправи си “Убижда”. Как казваш - това за мен е голяма обида, обиден съм или убиджаш ме, убида?