25.01.06
11:41
значи в момента тренирам за покачване на мускулна маса
тренирам 3 дена в седмицата теи де : понеделник , сряда , петак
прием на добавки ::
тренировачни дни :: 5 грама креатин + 2 хапа амино 2700 преди тренинг , 5 грама глутамин + 2 хапа амино след тренинг и това е за целия ден
почивните дни :: 5 грама креатин + 2 хапа амино 2700 рано сутрин като стана , 5 грама глутамин + 2 хапа амино преди да легна да спа
трябва ли да увелича дозите на прием ?? приерно при тренировочните дни 2 пати Глутамин ?? 2 пати Креатин ??
Мерси ! даи си мнението !
16 год 1 год стаж 75 кг 1.77
25.01.06
13:51
Креатина според мен по-добре след тренировка, и по 2 аминота е малко...то зависи от парите ама зимай поне по 3
Това след зареждаща серия ли е? Ако искаш можеш да пробваш така: 10 дена по 10 гр. Креатин & Глутамин, 10 дена 5 гр Креатин & Глутамин, (тук са без значение почиващи и трениращи дни, те просто са поредни) 20 дена почиваш и така си ги въртиш. Можеш да ги комбинираш и с други АК. Не е проблем. Е разбира се без да прекаляваш 8)
25.01.06
15:42
Не ми харесва че разделяш креатина и глутамина, когато ги взимаш заедно ефектът и от двете добавки е много по-добър.Втренировъчни дни пии по 10гр. глутамин, а в почивните по 5гр.В тренировъчен ден 30 мин.пр. трен пии по 3 хапа аминокиселини(2 от тези на Universal 2700ще са ти малко) веднага след тренировката 5гр.креатин+5гр. глутамин, 30 мин след нея още 3 амино и преди лягане 5гр. глутамин.В нетренировъчните дни пии креатина и глутамина(по 5 гр от двете) сутрин, а аминото между храненията(2 пъти по 2 хапа).Разбира се има още много схеми на приемане, но тази според мен е добра
По-здрави!!!
25.01.06
17:28
Аминото можеш да не го пиеш в нетренировъчни дни и да пиеш повече в тренировъчния ден, това в случай ако искаш да спестиш пари.
25.01.06
18:36
Аминото се пие всеки ден за по-добро възстановяване.От икономии няма смисъл...
25.01.06
19:26
Аминото се пие всеки ден за по-добро възстановяване.От икономии няма смисъл...
Когато е нетренировъчен ден може да се възстановява с храна и за какво по-добро възстановяване говориш??? Ако разчиташ само на АК трябва да си земеш течни на Оптимум и да пиеш по 3-4 пъти на ден за яко възстановяване, така че не ми говори, че няма нужда от икономии, това е била първата му като е взел амино 2700.
25.01.06
20:29
[quote author=“OuttaControl”]Креатина според мен по-добре след тренировка, и по 2 аминота е малко...то зависи от парите ама зимай поне по 3
Да,прав си!Преди тренировка аз зареждам сас мед 30-40гр
25.01.06
21:52
значи кво разбрах от цялата работа
тренировачен ден :: 5 грама креатин + 5 грама глутамин 30 мин преди тренинг и след тренинг суштото
аа амино киселините на Универсал 2700 как да ги взимам в тренировачните дни
почивните дни също ?? креатин + глутамин как ?
25.01.06
21:56
аа мадволф :) сорка батка не сам прочел както треба начи така става
Тренинг Ден : 3 хапа амино 30 преди тренинг // веднага след тренинг 5 гр. креатин + 5 гр.глутамин в гроздов сок
почивни дни : 5 грама креатин ? с 5 грама глутамин ли как е ??
ии също в тренировачните дни нали по 10 грама глутамин и креатин каде са другите ?? преди лягане ли ?
26.01.06
10:06
[quote author=“metka”]аа мадволф :) сорка батка не сам прочел както треба начи така става
Тренинг Ден : 3 хапа амино 30 преди тренинг // веднага след тренинг 5 гр. креатин + 5 гр.глутамин в гроздов сок
ии също в тренировачните дни нали по 10 грама глутамин и креатин каде са другите ?? преди лягане ли ?
Нетренировъчен като станеш пиеш 5 гр. глутамин+креатин !!
26.01.06
21:56
[quote author=“metka”]аа мадволф :) сорка батка не сам прочел както треба начи така става
Значи да не стават обърквания...
Тренировачен ден:
30мин. преди тренировката-3 аминокиселини
веднага след нея-5гр. креатин+5гр.глутамин
30мин. по-късно(след тренировката)-3 аминокиселини
преди лягане-5гр. глутамин
Нетренировъчен ден
Сутрин-5гр.креатин+5гр. глутамин
между закуската и обяда-2 аминокиселини
между обяда и вечерята-2 аминокиселини
Извиняваи ако съм те объркал в началото
[quote author=“OuttaControl”]Когато е нетренировъчен ден може да се възстановява с храна и за какво по-добро възстановяване говориш??? Ако разчиташ само на АК трябва да си земеш течни на Оптимум и да пиеш по 3-4 пъти на ден за яко възстановяване, така че не ми говори, че няма нужда от икономии, това е била първата му като е взел амино 2700.
Абе пич...ти май още не си разбрал че един от най-важните фактори във фитнеса е възстановяването.Това че може да си осигури нужните аминокиселини от храната е абсолютно вярно, но как може да е сигурен че се е снабдил с нужното количество от всичките 8 незаменими аминокиселини.Освен това аминокиселините предотвратяват катаболитните процеси- още една причина да ги пие всеки ден.Пък и кой е казал че залагам само на аминокиселините.За да увеличи масата си един мускул трябва да е добре възстановен. Помисли малко преди да пишеш :evil:
26.01.06
22:21
мерси момчета !!