25.01.06
20:18
Абе зех си тука някъв протеин Ultra Whey Pro na JC Nutrition.Казаха ми че бил добър вие кво мислите...?
25.01.06
21:39
кво е тва кефи ме не ме кефи .По добре с него отколкото без .За цената си става .Другият път опитай друго после трето докато си изградиж мнение за даден продукт за дадена фирма .
25.01.06
22:29
До колкото знам и сам чувал от познати, самия продукт действа по различен начин на всеки. Вече завици дали ще си земе6 гейнър , протеини и т.н.
25.01.06
22:39
[quote author=“ivaivalito”]кво е тва кефи ме не ме кефи .По добре с него отколкото без .За цената си става .Другият път опитай друго после трето докато си изградиж мнение за даден продукт за дадена фирма .
ми мързеше ме да пиша, ама много проблеми със усвояването имах - стомашни проблеми като го пиеш тва и даже го изхвърлих. Ама на всичкото отгоре бях си зел някъв неовкусен и беше мноо гаден, ама за това второто аз съм си виновен
[quote author=“Animal”][quote author=“ivaivalito”]кво е тва кефи ме не ме кефи .По добре с него отколкото без .За цената си става .Другият път опитай друго после трето докато си изградиж мнение за даден продукт за дадена фирма .
ми мързеше ме да пиша, ама много проблеми със усвояването имах - стомашни проблеми като го пиеш тва и даже го изхвърлих. Ама на всичкото отгоре бях си зел някъв неовкусен и беше мноо гаден, ама за това второто аз съм си виновен
Eми не пиши тогава !!!