Кво мислите?

IN

25.01.06
20:18

Абе зех си тука някъв протеин Ultra Whey Pro na JC Nutrition.Казаха ми че бил добър вие кво мислите...?

IV

25.01.06
21:39

кво  е тва кефи ме не ме кефи .По добре с него отколкото без .За цената си става .Другият път опитай друго после трето докато си изградиж мнение за даден продукт за дадена фирма .

25.01.06
22:29

До колкото знам и сам чувал от познати, самия продукт действа по различен начин на всеки. Вече завици дали ще си земе6 гейнър , протеини и т.н.

AN

25.01.06
22:39

[quote author=“ivaivalito”]кво  е тва кефи ме не ме кефи .По добре с него отколкото без .За цената си става .Другият път опитай друго после трето докато си изградиж мнение за даден продукт за дадена фирма .

ми мързеше ме да пиша, ама много проблеми със усвояването имах - стомашни проблеми като го пиеш тва и даже го изхвърлих. Ама на всичкото отгоре бях си зел някъв неовкусен и беше мноо гаден, ама за това второто аз съм си виновен

27.01.06
00:01

[quote author=“Animal”][quote author=“ivaivalito”]кво  е тва кефи ме не ме кефи .По добре с него отколкото без .За цената си става .Другият път опитай друго после трето докато си изградиж мнение за даден продукт за дадена фирма .

ми мързеше ме да пиша, ама много проблеми със усвояването имах - стомашни проблеми като го пиеш тва и даже го изхвърлих. Ама на всичкото отгоре бях си зел някъв неовкусен и беше мноо гаден, ама за това второто аз съм си виновен

Eми не пиши тогава !!!

28.01.06
02:27

JC са добри,аз съм пил от тая опаковката им от 3кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1