25.01.06
20:35
Моля ви кажете ми всички храни,които нямат никакви въглехидрати и ми кажате дали това е правилно :
Всички видове месо - говеждо, телешко, пилешко, свинско, агнешко, гъска, патица, всички видове дреболии, дивеч. Всички начини за приготвяне на храната са разрешени, без да панирате.
Може да се ядат пръжки (без хляб), сушено месо, колбаси (без кренвирши или такива, съдържащи соя), всички видове риба, рибни консерви, цялото разнообразие на салатите, пресни или печени чушки, домати, краставица, прясна или кисела зелка, цвекло, салата от морски дарове, салата от кромид лук, репички и спанак - каквото ви хрумне и пазарът позволява в сезона.
По ника ти разбрах че си момиче!Ако я караш само на белтък става много сериозна работа нз дали разбираш много такав вид диета се нарича КЕТО ДИЕТА.Аз от личен опит не ти предпоръчвам кето-диета.От нещата които си изброила стават само:
Пилешкото(което е най-добрия смисъл),телешкото и рибата.
Не прави кето-диета потърси из сайта и си направи едно свястно НВД(ниско въглехидратна диета).Само един път сам пробвал кето-диета и препаднах на 4-тия ден.