Кьм мьжете...

25.01.06
23:10

Здравейте всички.
Този пьт се обрьщам кьм мьжете,понеже става вьпрос за еин мой приятел.Момчето е 178/76-77 кг.Проблемът е следният:той иска да качи до 80-85 кг,и да си изчисти излишните мазнини на корема.Казах му(доколкото знам),че трябва пьрво да качи до 80-85 кг и след тва само да чисти,но искам и вашето мнение.Нека по-опитните и компетентни да се изкажат.
Очаквам вашите сьвети и мнения
Благодаря предварително на вскички отзовали се
Поздрави

25.01.06
23:17

До колкото разбрах той иска да качи до 80-85 кг и да почне да чисти, а ти си му дала мъдрия съвет да качи до 80-85 и тогава да почне да чисти... :?
Я напиши какво точно питаш...

25.01.06
23:24

Не.тои иска сега да си махне излишните мазнини от корема.Попринцип иска да качи малко кг ,наприемр каза до 80-85.И как да стане това.Пьрво диетка ли му трябва(напр НВД),след това какво.Не знам как е при мьжете.

25.01.06
23:28

Е не може и двете. То може ама е много трудно. Нека първо да качи ако иска до 80-85 с помощта на ВВД, добър хранителен режим, някоя друга добавка и качествено трениране. Ние мъжете не сме от друга платена за да са коренно различни методите за качване на маса и чистене на мазнини. После ако реши да чисти тоя пича нека вкара кардио, НВД, да попрочете сайта или повечето теми тук и ... и така. Това е.

25.01.06
23:33

Ок,мерси.Не изках да кажа че сте от друга планета,а че при повето жени наприемер искат да свалят.Както при мен и си знам точно какво да направя(както сьм си и на НВД).Исках да кажа че не ми се е налагало да искам да качвам и да чистя алед това затова не знам какво точно ,кое след кое,трябва да се направи.
Поздрави

25.01.06
23:50

[quote author=“Kiara”]Ок,мерси.Не изках да кажа че сте от друга планета,а че при повето жени наприемер искат да свалят.Както при мен и си знам точно какво да направя(както сьм си и на НВД).Исках да кажа че не ми се е налагало да искам да качвам и да чистя алед това затова не знам какво точно ,кое след кое,трябва да се направи.
Поздрави

Това за планетата беше шегичка :)  :wink:

26.01.06
23:44

[quote author=“Andriqn”]Е не може и двете. То може ама е много трудно. Нека първо да качи ако иска до 80-85 с помощта на ВВД, добър хранителен режим, някоя друга добавка и качествено трениране. Ние мъжете не сме от друга платена за да са коренно различни методите за качване на маса и чистене на мазнини. После ако реши да чисти тоя пича нека вкара кардио, НВД, да попрочете сайта или повечето теми тук и ... и така. Това е.

Ами нали точно това е написала киара бе човек

26.01.06
23:53

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Andriqn”]Е не може и двете. То може ама е много трудно. Нека първо да качи ако иска до 80-85 с помощта на ВВД, добър хранителен режим, някоя друга добавка и качествено трениране. Ние мъжете не сме от друга платена за да са коренно различни методите за качване на маса и чистене на мазнини. После ако реши да чисти тоя пича нека вкара кардио, НВД, да попрочете сайта или повечето теми тук и ... и така. Това е.

Ами нали точно това е написала киара бе човек

Тя каза че ония иска хем да си изчисти пресата хем да качи кг до 80-85.

27.01.06
08:29

[quote author=“Andriqn”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Andriqn”]Е не може и двете. То може ама е много трудно. Нека първо да качи ако иска до 80-85 с помощта на ВВД, добър хранителен режим, някоя друга добавка и качествено трениране. Ние мъжете не сме от друга платена за да са коренно различни методите за качване на маса и чистене на мазнини. После ако реши да чисти тоя пича нека вкара кардио, НВД, да попрочете сайта или повечето теми тук и ... и така. Това е.

Ами нали точно това е написала киара бе човек

Тя каза че ония иска хем да си изчисти пресата хем да качи кг до 80-85.

е що ,неможе ли?!?

ME

27.01.06
12:23

Абе може,ама малко трудно,ако питате мен:)

28.01.06
15:33

[quote author=“metoshko007”]Абе може,ама малко трудно,ако питате мен:)

Неможе едновременно освен ако не се използват забранени вещества, от които в случая няма нужда

KO

01.02.06
17:15

Киара, кажи му първо да качи и до до малко над теглото, което желае, та после като свали мазнините да слезе малко надолу с кг-те и да е толкова, колкото иска...

01.02.06
17:39

Ами има още един вариант, който е малко бавен, но върши работа! Ако успее разбира се да се справи! Значи НВД с положителен калориен баланс, т.е. +20% примерно! Така хем ще качва, хем няма да омазнява, а ако вкара и кардио 1-2пъти седмично може и да се отърве от част от ненужните подкожни мазнини!

^Vlastelina^

02.02.06
22:17

Ако е начинаещ не е чак невъзможно  :wink: . Преди да почна фитнеса и едвам се забелязваха плочките. След като потренирах малко и плочките се показаха , а си качвах кг  :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1