програма - четири дни

25.01.06
23:50

Тренирам от близо три месеца. 183/74/16 Тази програма добра ли е?
Понеделник-Рамо+Трапец
Вторник-Гръб
Сряда-Гърди
Четвъртък-почивка
Петък-Бицепс+Трицепс
Събота и Неделя-почивка
След всяка тренировка правя 50 повтр. за долната част на корем от вис и веднага след това 30 на римско столче
Крака не сам вкл. заради клековете мисля че сам още малък.Правя пуловер при гърди.Общо взето е това.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:01.

26.01.06
00:04

[quote author=“Rony”]Тренирам от близо три месеца. 183/74/16 Тази програма добра ли е?
Понеделник-Рамо+Трапец
Вторник-Гръб
Сряда-Гърди
Четвъртък-почивка
Петък-Бицепс+Трицепс
Събота и Неделя-почивка
След всяка тренировка правя 50 повтр. за долната част на корем от вис и веднага след това 30 на римско столче
Крака не сам вкл. заради клековете мисля че сам още малък.Правя пуловер при гърди.Общо взето е това.

.Как така няма да правиш крака заради клека?Аз съм почти на 16 и си правя клекове без да се притеснявам от нещо.Ако искаш недей да правиш крака ама оъ мен запомни едно нещо:Краката са половината тяло и много хора правят грешката да не ги тренират :evil:

26.01.06
00:30

с колко кг правиш клека шото аз повече от 40 не бих сложил
имам чувството че направо ми набива гръбначните прешлени.Аз няма да оставя краката защото наистина това е голяма грешка и сам виждал познати със супер големи и оформени ръце,гърди,корем и тн и с крака като клечки  :? направо е грозно и ще ги почна като направя 6-7 месеца  :wink:

26.01.06
14:32

[quote author=“Rony”]с колко кг правиш клека шото аз повече от 40 не бих сложил
имам чувството че направо ми набива гръбначните прешлени.Аз няма да оставя краката защото наистина това е голяма грешка и сам виждал познати със супер големи и оформени ръце,гърди,корем и тн и с крака като клечки  :? направо е грозно и ще ги почна като направя 6-7 месеца  :wink:

какво значение има с колко правя клека?прави клека с малки кг и постепенно качвай.Можеш да го правиш в суперсерии с пулловер за разширяване на гръдния кош.Аа като го правя имам чувството че някой ме разчеква отвътре :wink: за сега прави лег преса,сгъвачи и разгъвачи за бедро,прасец...Но не забравяй краката.Аз не бях правил крака 4-5 месеца по ред причини и след като отново почнах виждам резултата.

EN

26.01.06
15:47

Бих ти препоръчал да започнеш с гърди или гръб,и тези две мускулни групи да не са една след друга!

26.01.06
18:01

добре ще пробвам понеделник -гръб,сряда-гърди. :)
и по-добре ли е така всяка осн.мускулна група в отделен ден или примерно гръб+бицепс и гърди+трицепс?

26.01.06
18:15

[quote author=“Rony”]добре ще пробвам понеделник -гръб,сряда-гърди. :)
и по-добре ли е така всяка осн.мускулна група в отделен ден или примерно гръб+бицепс и гърди+трицепс?

Само 3 месеца практика и вече правиш една МГ в един ден...мисля, че ти е рано ама сам си решаваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1