Поскъпване на хранителните добавки!

energymax

26.01.06
16:03

Тоя Карабберонов пак вдига цените,немога да разбера защо ,долара падна,а той вдига цените на добавките!
http://www.sncway.com

26.01.06
16:24

Абе аз тоя иззедник Карабибера съм го отписал още миналата година.Тия са баси...Ама айде на не повдигам пак стари теми.Сега предпочитам да ги купувам от Уайдър в студентски град или от Пауър & Бюти на Евлоги.

26.01.06
18:07

Пауър & Бюти на Евлоги също вдигнаха цените на продуктите на Оптимум Нутришън от понеделник... ;) някой от нещата са поевтиняли с лев два но като цяло цените са скочили...

Sportex

26.01.06
18:09

Тъй акто не следя какви са цените на всичко, кое е поскъпнало по-точно?

26.01.06
18:13

Протеина 2лб от 54 става 61,30
5лб от 119 става 135…
АК,креатин също...
абе почти всички неща са с нови цени, но най значителна е промяната при протеините.

26.01.06
18:55

на Оптимум цените средно се вдигат с 10% може би за да им върви повече българската марка:)?

energymax

26.01.06
19:41

Витамините DAILY FORMULA от 20лв на 22,50лв
Протеина  ULTRA WHEY PRO от 132лв за 3кг на 138,80лв
Любимите на всички Амино 2700 от 20лв на 21,50лв!
на мен това ми прави впечатление!

[quote author=“lukabrazy”]на Оптимум цените средно се вдигат с 10% може би за да им върви повече българската марка:)?

Естествено .. и сега ако някой ми каже че няма монопол .. :evil:  :evil:  :evil:  Чисто изнудване!

[quote author=“kao”]Протеина 2лб от 54 става 61,30, АК,креатин също...
абе почти всички неща са с нови цени, но най значителна е промяната при протеините.

Току що Сайтек си затвърдиха един солиден в мое лице клиент  :twisted:

П.П. Поскъпват сигурно защото магазините работят “на загуба” ... алчността няма граници!

energymax

26.01.06
20:04

монопола е пълен всички вдигат цените!!!!

26.01.06
20:27

Еми дигат щото знаят, че ние няма къде да идем и пак ще купуваме.

energymax

26.01.06
22:52

има от Сърбия ще си внасяме,цените са по тънки и то значително,а и е близко на 200км! :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

26.01.06
23:24

Еее зарибен не ми са ходи от Русе до там  :)

energymax

26.01.06
23:40

базикам се,ама на теб ти е близко Ромъния! :)

27.01.06
00:42

Мен това поскъпване много много не ме вълнува! Нямам финансовата възможност да си ги позволя. А даже и да имах пак нямаше да си ги купувам, а щях да си оправя храната. Ще си я карам на добрия стар Про90 :)  а него го взимам само заради психическата нагласа, че като се прибера в къщи и има няква супа да мога да гребна две лъжици Про90. И резултатите ми са прилични ...... И не мога да разбера 90% от форума защо толко много разчитат на хранителните добавки, като даже храната не са си оправили.

27.01.06
09:46

Manson, Скайтек къде можем да ги открием,къде имат магазини.И още ти казваш че си сравнително доволен от тях...?!

27.01.06
10:30

[quote author=“x_3_mar”]Мен това поскъпване много много не ме вълнува! Нямам финансовата възможност да си ги позволя. А даже и да имах пак нямаше да си ги купувам, а щях да си оправя храната. Ще си я карам на добрия стар Про90 :)  а него го взимам само заради психическата нагласа, че като се прибера в къщи и има няква супа да мога да гребна две лъжици Про90. И резултатите ми са прилични ...... И не мога да разбера 90% от форума защо толко много разчитат на хранителните добавки, като даже храната не са си оправили.

100% подкрепям, и аз съм така. Добавки съм ползвал два пъти през живота си за по месец ;) Ако парите, които някои дават за добавки се даваха за качествена храна, резултатите им щяха да са по - добри ;).

energymax

27.01.06
10:49

[quote author=”Петко К”][quote author=“x_3_mar”]Мен това поскъпване много много не ме вълнува! Нямам финансовата възможност да си ги позволя. А даже и да имах пак нямаше да си ги купувам, а щях да си оправя храната. Ще си я карам на добрия стар Про90 :)  а него го взимам само заради психическата нагласа, че като се прибера в къщи и има няква супа да мога да гребна две лъжици Про90. И резултатите ми са прилични ...... И не мога да разбера 90% от форума защо толко много разчитат на хранителните добавки, като даже храната не са си оправили.

100% подкрепям, и аз съм така. Добавки съм ползвал два пъти през живота си за по месец ;) Ако парите, които някои дават за добавки се даваха за качествена храна, резултатите им щяха да са по - добри ;).

Тука несъм съгласен!!!На мен ми трябват 250грама белтъчини на ден.можеш ли да си представиш колко пъти и в какви количества трябва да ям,и какво ще се получи-РАЗШИРЯВАНЕ НА КОРЕМНАТА СТЕНА,а само с храна набавяш ли си необходимия креатин(тва значи да ям само телешко,и пак няма да го набавя)Трябва да ям по 1,5кг телешко=на 12-14лв(извиняваи ама това са 250гр качествен суроватъчен протеин с глутамин,креати,таурин,БЦАА и всички други неща)!Да не говориме кое колко време отнема за приготвчне!Според мен вие нито се храните качествено нито качествени добавки взимате!!!!

п.п.Всичко е въпрос на финанси!!!

27.01.06
11:15

ме нали влизаме в европата, тея шибаняци докато не изравнят цените няма да мирясат :x
ооооо извинявам се, те там цените дори са и по евтини :shock:

27.01.06
11:36

[quote author=“energymax”]Тука несъм съгласен!!!На мен ми трябват 250грама белтъчини на ден.можеш ли да си представиш колко пъти и в какви количества трябва да ям,и какво ще се получи-РАЗШИРЯВАНЕ НА КОРЕМНАТА СТЕНА,а само с храна набавяш ли си необходимия креатин(тва значи да ям само телешко,и пак няма да го набавя)Трябва да ям по 1,5кг телешко=на 12-14лв(извиняваи ама това са 250гр качествен суроватъчен протеин с глутамин,креати,таурин,БЦАА и всички други неща)!Да не говориме кое колко време отнема за приготвчне!

И това всичкото където си го изброил (креатин,протеин,таурин,глутамин, бцаа и всичките други неща..) сигурен ли си че ще има същия ефект от колкото една стабилна диета? Или никога не си пробвал с храна какво може да постигнеш а цял живот на първо място са ти добавките!?! Или приказваш така само защото хвърляш сумати пари за добавки... Колкото до 250 грама белтъчини на ден ми тва ти е едно кило пилешки гърди. И кво на ядене не можеш да приемаш 200 грама пилешко ? Че това са 2 малки пилешки паржолки сигурен съм че нищо няма да ти се разшири. Аз даже си оставам чисто гладен след 2 паржолки

[quote author=“energymax”]Според мен вие нито се храните качествено нито качествени добавки взимате!!!!

п.п.Всичко е въпрос на финанси!!!

Прав си за финансите :)  :lol:  А ти като взимаш  качественни добавки и явно знаеш как да ги взимаш къде са ти резултатите бе човек? Т`ва на аватара като гледам не е нещо особенно. Езак дето им пълниш джобовете, поне ефект да имаше :)
п.п- не отричам хранителните добавки просто храната е в пъти по важна

27.01.06
12:01

[quote author=“energymax”].....

Преди малко хапнах 160 грама пилешки пържоли и кофичка мляко (~45 - 50 грама белтъчини). Няма тежест в стомаха, няма нищо, даже съм гладен :). Стомаха не се разширява, нали затова се храним по - начесто (5 - 6 пъти дневно). Така че, определено мога да си представя колко ядене е това - за мен почти нищо, стига да има кой да ми го даде ;)
Какъв е проблема да си набавям нужното без добавки (даже и 250 грама белтъчини дневно, ако ми трябват)?
А тея 250 белтъчини сигурен ли си, че ти трябват толкова много и че можеш да ги усвоиш без химия? Или си над 100 кг (чисти)?
Аз рядко стигам до 200, обикновенно 170 - 180, някой път и по - малко (85 кг съм). Тоест, набавям си 2 гр на килограм без проблеми, а ако отчетем факта, че трябва да се смятат на чисто тегло (без процента мазнини), то даже съм доста на плюс ;)

И да поясня - мнението ми не се отнасяше конкретно за теб, а за някой, който е от две седмици в залата, не може да изпълнява правилно нито едно упражнение, яде вафли, чипсове и банички, но харчи по 100 лева на месец за добавки, вместо тези пари да ги даде за качествена храна.

А и още - ако не искаш да правиш професионална кариера в бодибилдинга, а тренираш за себе си, предимно за здраве, добра фигура и т.н. (тоест, това, което наричаме фитнес) - не ти трябва почти нищо, освен добро хранене и нормална тренировка.

energymax

27.01.06
12:24

на снимката сам 90кг,в момента 96кг(по 2,5гр на килограм =240гр)!
Посочих телешкото като месо което судържа най-много креатин!
Стажа в залата неми е никак малък от 96г се занимавам с този спорт!Преди казармата бях много чист,но претарпях сериозна травма(нямаше кои да ми казва какво да правя,тогава излизаха няколко списания и вестници и имаше само един магази за хранително добавки в София)!След като претарпях едно частично разкъсване,спрях да тренирам повече от 3г!Несъм ползвам кой знае колко хранителни добавки(по въпроса за пълните джобове)!
За хората които ходят на работа сигурно е готино в офиса да извадят пържолите и да почнат да ги ядът( е повярваите ми няма никои да ви търпи,ако сте 8 часа на ден на работа,и пътувате по 2,ще ви видя как 5-6 пъти на ден ще похапвате пържолки)!Пилешкото съдържа 20гр на 100гр,но аз говорех за телешко което е 19гр на 100гр(добре де нее 1,5кг а 1,3кг но е по-скупо от пилешкото( судържа най-много креатин!),това прави 5 яденете(ако имаш времееее!!!!)!При мен разтягането на коремната стена може да е фатално(от 8месеца тренирам с херния)немога да ям голями количества!
И не на последно място искам да кажа че доскоро нямах средства да си купувам,и това на снимката съм почти натурален!


П.П.ако имате възможност няма ли да си купувате добавки?

[quote author=“Jay_C”]Manson, Скайтек къде можем да ги открием,къде имат магазини.И още ти казваш че си сравнително доволен от тях...?!

Е не знам, зависи в кой град си. Доволен съм да - американска фирма с много качествени продукти - от ранга на Юнивърсъл, Оптимум и т.н., даже някои продукти може да са им по-добри. Пък и са по-евтини  :wink:

27.01.06
13:28

energymax та ти  тренираш от 10 години  бе човек... колко са такива като теб? Мнението ми бе насочено към начинаещите ББ които са 90% от хората във форума. Ставаше въпрос че трябва човек да си изгради култура на храненето преди да мине към добавките, защото във форума колко са тия дето имат 10 стаж? Повечето са начинаещи които ядът точно чипсове и вафли както Петко каза и разчитат на добавки! Ти сам казваш че преди казармата си имал успех въпреки че си бил неосведомен и е нямало хранителни добавки.
Естествено че ако работиш и нямаш време за  храна ще я караш на добавки все пак е по добре от нито храна ни добавки :) Ако имам пари ще си  купувам добавки но единствено след като си оправя храната...
п.п- оперираи си хернията щото тя сама няма да се оправи. операцията е лека и се възтановяваш за няколко месеца после пак си в залата

energymax

27.01.06
15:46

Преди казармата както казах получух частично разкъсване на гръден мускул а резултатите ми бяха добри-18г 173см/88кг(на 15 когато започнах бях 61кг) талия 78см, гръден кош 118,ръка 43см чист(даже имах неприязан кам вните които ми изпъкваха навсякаде)  и сило бях добре,но травми гадна работа!
Та хернията е малка,доктора ми каза да не бързам с операция,но и да не спирам да тренирам!
Безспорно не казвам че трябва да се разчита на хранителните добавки!

ето и моия дневен хранителен режим:
7:30ч.-150гр овесени ядки+1 кисело мяко 0,1%+4 белтъка и 1 вълтък+5гр креатин(Optimum)+1кап DHEA 50mg+1табл Deyli formula
10:00ч -30гр 100%Whey(P&B)+1кисело мяко+1 банан(разбити предвартелно в къщи)
13:00ч-200гр пилешка/телешка паржола + 200гр задушени картофи/ориз
16:00ч. 40гр 100%ISO Whey (BioTech)+1кисело мяко 0,1%+1банан
17:30ч.5гр креатин(Optimum)+5гр Глутамин(Оптимум)+3табл БЦАА(Universal)+3гр Таутин(JK)

18:10 ТРЕНИРОВКА

19:30-40ч.5гр креатин+5гр глутамин+3гр таурин+3табл БЦАА+40гр Глюкоза
20:00ч.40гр WPC protein(BioTech)+1кисело мляко+1кап DEHA 50mg
20:30ч.300гр пилешко+салата
23:00ч.100гр обезмаслена извара+ 30гр млечно-яичен (Weider)+5гр креатин+5гр глуатамин

Понякога сутрин ям обезмаслена извара,вечер може риба(филе)!
Какво мислите става ли? :)

27.01.06
17:11

Братко,много манджа много нещо :) Браво,екстра си.

27.01.06
18:49

хехе :) мноо е маняшка браво ако го спазваш всеки ден !!!

energymax

27.01.06
19:13

само в тренировъчните дни са в това количество,засега мога да си позволя да я спазвам 50 дена(за толкова съм си купил добавки),пилешкото го взимам евтинко-4,60лв,изварата и овесените ядки не са скъпи!
Дано да има резултат!

27.01.06
22:44

не прекаляваш ли леко с креатина по 20гр на ден или още зареждаш

energymax

28.01.06
00:06

Това е в зареждащия период 10 дена по 20гр!
След това 40дена по 10гр
600гр кутия Оптимум :lol:

ivaivalito

28.01.06
01:04

Тия Мом4ил и Карабиберов нещо ни взимат за връбчета вече а и не само те .Бензин Ток Всочко поскъпва с изключение на заплатите .Ама май ще се повтори 11 Янураи 1997 година .Цвета е същия червен само че името не е Жан а Сергей.Френско име и руско име.А сега по темата .И аз май като свърша с Оптимума ше си пазаря Скайтек .Цените не са мърдали от доста време да не кажа че от както знам магазина .А това е близо 5-6 години.Цените въобще не са се покачвали значитлено .Баси  Оптимум протеина около 10 лева по скъп на тай и безбожната си цена баси Курвенската работа . :twisted:  :evil:

28.01.06
09:58

[quote author=“energymax”]Преди казармата както казах получух частично разкъсване на гръден мускул а резултатите ми бяха добри-18г 173см/88кг(на 15 когато започнах бях 61кг) талия 78см, гръден кош 118,ръка 43см чист(даже имах неприязан кам вните които ми изпъкваха навсякаде)  и сило бях добре,но травми гадна работа!
Та хернията е малка,доктора ми каза да не бързам с операция,но и да не спирам да тренирам!
Безспорно не казвам че трябва да се разчита на хранителните добавки!

ето и моия дневен хранителен режим:
7:30ч.-150гр овесени ядки+1 кисело мяко 0,1%+4 белтъка и 1 вълтък+5гр креатин(Optimum)+1кап DHEA 50mg+1табл Deyli formula
10:00ч -30гр 100%Whey(P&B)+1кисело мяко+1 банан(разбити предвартелно в къщи)
13:00ч-200гр пилешка/телешка паржола + 200гр задушени картофи/ориз
16:00ч. 40гр 100%ISO Whey (BioTech)+1кисело мяко 0,1%+1банан
17:30ч.5гр креатин(Optimum)+5гр Глутамин(Оптимум)+3табл БЦАА(Universal)+3гр Таутин(JK)

18:10 ТРЕНИРОВКА

19:30-40ч.5гр креатин+5гр глутамин+3гр таурин+3табл БЦАА+40гр Глюкоза
20:00ч.40гр WPC protein(BioTech)+1кисело мляко+1кап DEHA 50mg
20:30ч.300гр пилешко+салата
23:00ч.100гр обезмаслена извара+ 30гр млечно-яичен (Weider)+5гр креатин+5гр глуатамин

Понякога сутрин ям обезмаслена извара,вечер може риба(филе)!
Какво мислите става ли? :)

Наистина ми хареса яденето ти е като закон. Успех!

28.01.06
12:21

добре,Скайтек тука в София от къде можем да си купим и да получим инфо за цените,или някакъв сайт...

energymax

28.01.06
12:30

доколкото си сполмям,на една от  пресечките на Питотска има едно магазинче за фитнес уборудване там имаше продукти на тази фирма,аз скоро ще го навестя :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1